Para Pengikut..

Thursday, 20 October 2011

Theme color for my wedding?

Salam uolls.

Serius.

Ramai dah tanya pasal warna tema neh. Ibarat kata macam saya nak kawin next month. Terus buat saya berdegup kencang. Tak lama dah wahai IzaFiza. Masa sekarang sekejap jer jalan. Kakak ipar dah beria-ria ajak pergi umah beliau nak shopping kat Nilai katanya. Sabar. Sabar. Mood untuk shopping belum sampai lagi kot. Maybe end of the year la nak shopping pun baru meriah sikit.
*Rebut-rebut tolak-tolak (ape ni ape ni?)

Tapi sebab en.beliau dah request kaler pink, so maybe one of the color is pink plus..errrr..perhaps blue. Soft blue. Suka sangat tengok gabungan kaler soft pink + soft blue. Tanya en.beliau dia setuju aje. Cuma kaler tema itu jer berlegar-legar dalam kepala saya sekarang.

Macam-macam karakter biru yang ada kan.

Ini tiffany blue.




Deep blue.








Pink + Blue + Lavendar .
Cantik cantik cantik! ok. Fine.


Sekarang ada beberapa kaler yang perlu ditentukan.
1. Kaler tema untuk family
2. Kaler tema untuk bridemaids
3.Kaler tema untuk pengapit
4. Kaler tema untuk kekawan dll.

Sob. Izinkan saya pergi bertapa untuk fikirkan tema ini.
Bye.



8 comments:

  1. wahh... rajin update! pakai wifi ke? broadband ke?

    curi wifi umah mokcik ke nie? lalala

    ReplyDelete
  2. HH : gigih kan sy.wifi free katakan.haha.

    ReplyDelete
  3. seyes ke jah curi wifi umah mokcik? haha.. bagusss..!!!

    t aku balik leh aku curii etek !

    ReplyDelete
  4. kak fiza : asenye yg first kaler tu cantik... nty wed ajak la nani ye..

    *meronta2!

    ReplyDelete
  5. uuhh memang cantik la tiffany blue.berangan buat dulu tapi tak kesampaian.hehe

    ReplyDelete
  6. huhu. Syoknye dah dapat tema. Kite belum dapat lagi. Pening!

    ReplyDelete
  7. incik beliau yg request pink? bgsnye,ahaha..em, byknye tema awk nk wat.sy wat skali harung je.hehehe..tp skg, kmpius lg nk tema pe.mcm nk tkr plak.haish, cian incik tunam sy kene layan kekmpiusan sy ni.ahaha

    ReplyDelete
  8. HH : serius la.haha

    Nani : tq dear. harus la jemput.=)

    Zimie : Kan.kan.cantik kan.

    lysa :heee.tu pon pening takut tetiba berubah je.adoi.

    Dida :Tahu xpe.ape mimpi ntah dia request kaler pink.sob.btol la awak kn.byk sgt tema.kuikui.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...