Para Pengikut..

Monday, 18 March 2013

Cek Nuffnang dah sampai. Yeayy!

Salam uollss..

Alhamdulillah. Lepas cash out hari tu dalam sebulan setengah akhirnya cek Nuffnang sampai ke rumah. Saya pun dah lupa pasal cek tu. Balik rumah mak belek-belek surat-surat yang ada tengok takde pon surat saya. Eh, terpandang atas peti ais rupanya ada kat situ.

Terima kasih Nuffnang. Walaupun tak banyak still bersyukur sebab korang tau la content blog saya ntah pape je kan. Takde sangat pun bagi informasi berguna kat korang. Just cerita apa yang saya lalui seharian. Still Nuffnang bagi jugak. Ai is terharu. Ewahh. Terharu la sangat.

Cek tu masih di simpan elok. Tak tau nak beli apa. Maybe beli barang-barang keperluan dapur je kot. Boleh?



Terima kasih sekali lagi Nuffnang.


9 comments:

  1. wah, bestnyer dapat duit...nak jugak huuuu

    ReplyDelete
  2. Muna : Heee..Alhamdulillah =)

    ReplyDelete
  3. Salam. Ada tips tak nak dapatkan check dari Nuffnang ni? Kena buat entri baik punya ke atau just entri blog biasa-biasa? :)

    ReplyDelete
  4. Rezeki tu, Bestnyer.. :D

    ReplyDelete
  5. beshnyer dpt duit..kite punye nnt masa nak cashout gak..heheh..

    pasar pagi seberang takir tu setiap ari jumaat..dkt ngan pantai teluk ketapang..masuk ikut kem askar tu..turn kanan sblm sek..x silap ada rumah kebajikan depan tu

    ReplyDelete
  6. Azcona Nur Azleah LMF : Kita pon takde amalkan apa2 tips pon. Just menulis ikut suka hati jer. Thehehe..

    ReplyDelete
  7. Lia Ilnia : Tu la. Alhamdulillah =)

    ReplyDelete
  8. Cik Dah : Hehe..Mekasih cik dah. nanti kita terjah. Heee

    ReplyDelete
  9. Anonymous1:34 pm

    awk,sy pun nokkkk..sila bg tunjuk ajar..hehe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...