Para Pengikut..

Tuesday, 17 December 2013

Annual Dinner 2013

Salam uollss..
Seperti biasa lah setiap tahun setiap bulan Disember ada annual dinner. Kali ni buat dekat Setia City Convention Centre. Macam penah dengar jer kan. Ala..yang tempat Che Ta kawin tu sini lah. Hehehe. 
Tahun lepas pegi dengan kereta, taun ni naik van jer. Ada opismate sewa muat la 10 orang. Yang lain ada pegi drive sendiri, ada naik flight. Tahun lepas sampai sesat okey naik kereta sendiri punya pasal. Dalam bandar sendiri pon boleh sesat inikan pulak bandarraya pesat di sana.

Kitorang bertolak malam Isnin, pagi Selasa ada event kat MSU. Lepas event terus gerak ke Setia City. Singgah makan dan berehat kat masjid odw ke sana.

Bersiap-siap kat masjid jer. Nak sewa hotel macam tak padan jer. 


Kemudian bergerak ke Setia City. Takde lah jauh sangat pon. Sampai jer tengok ada khemah sebelah Setia City. Ni ker khemah Che Ta wei?? 

Rupanya sebelah Setia City tu ada Setia Mall. Kalau tahu gerak awal-awal tadi kan. Thehehe.  

Tema tahun ni GOLD, BLACK & WHITE.
Dress tu beli on9. Kat IG @lovelyfashion_stuff. Suka sangat baju kat dia cantik-cantik sangat. 
Tudung tu cilok adik ipar punya. Handbeg besau senang letak semua barang. Handbeg + kasut pakai yang bawak pegi keje hari-hari jer.


Wif Dila.


Asyik gambo saya jer kan. Haruslah. Nama pon blog saya. =P

Jap. Apesal tangan tu nampak kejung jer. 


Sampai awal kan. Tengok meja pendaftaran pon tak tersedia lagi. Dah nampak hitam gold dimana-mana. White kurang skit orang pakai.

 
Men in black

Tengok Dila senyum-senyum msj. Macam cantik jer, macam comel jer. Hehehe.

Jaa pon nak jugak gambo style macam tu. Candid konon. Hehehe.

Auwww. Haruslah ai nak jugak. Tapi versi lain skit la.

Bila tenung balik gambar neh, tengok ai pegang handbeg kuat giler macam tak nak lepas. Macam ada 10K jer dalam tuh. Hahahah. Sejuk jugak. Sebab tu banyak gambar saya berpeluk tubuh jer =P


Weollsss =)

Awal sampai best gak. Boleh ambik gambo puas-puas tanpa ada background manusia di belakang.




Ada snack ngan air. Bagus jugak servis diorang neh. Kitorang ni bukan makan ringan-ringan jer siap makan sampai licin lagi.

 



Yeayyy. Dah boleh masuk lepas sakit kaki berdiri lama. Tak kan aiolls nak bersila kat luar tu macam mak cik jual ulam kat pasar kan.







Kau dah kenapa????


Tak sah tak ambil gambar syiling dewan dinner. 

Sebelum...

Selepas..



 Dayang Nur Faizah in da houzzzz. Aiolls tak fanatik sangat, so takde adegan berlari berdesup-desup pegi ambil gambo macam Abang Tam dulu.





Kemudian turn Judika plak. 1st time la artis dari seberang dipanggil sepanjang saya dinner neh. Judika nyanyi banyak lagu jugak. 7-8 lagu kot. Bagus lah dia neh. Sampai ke bawah turun siap sua mic suruh tetamu nyanyi sekali ngan dia. Suka suka suka. Sama jugak tak eksaited sangat pon nak pegi ambik gambar.





Ni macam puding la jugak. Ada limau bali dalam tuh. Sedap jugak. Sampai saya tambah dua kali. Dah la masa tambah kali ke dua tu dan-dan jer pegawai dia tengok saya sambil senyum. Bangga kot makanan dia sedap saya siap tambah dua kali kannn. 



Macam biasa lah dinner habis kul 12.00 lebih jugak. Terus tolak balik kampung. 

4 comments:

  1. pakai gini x pe masa outdoor shoot nanti ja haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hapijol,baiklah encik potograper.hehe.

      Delete
  2. cantik baju..nak sewa bley?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis,boleh je.nak g dinner ker.hehe.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...