Para Pengikut..

Wednesday, 1 January 2014

Dinner di penghujung 2013

Salam uollss..

Hari-hari terakhir menjelangnya tahun baru kitorang attend dinner. Dinner anjuran kolej untuk staff dan student. Dinner ni dibuat kat Grand Putri Hotel. Hotel baru betul-betul tengah pusat bandar KT. 

Saya neh kalau pegi dinner jarang dapat number bertuah. Pasrahhh je lah.

Suka mik gambar deco kain alas peha tu. Haha. Kain alas peha pon boleh.

Merah-merah-merah. Takdelah ramai sangat pun kitorang neh.

Hehehe. Tuan belog harus merasmikan gambo. Eh, macam tersenget pulak gambo aiollss.. Bahu senget ke hape neh.

Saing satu jalan satu meja. Jaa n Dila =)

Haha. Macam biasa harus banyak gambar atas meja. Eh, tapi air tu sedap taw.


Bergambar depan banner haruslahh.

Gambar atas meja lagik. Lambatnya haihhh bukak penutup makanan tuh. Ai is lapor stage 4 dah nehh.

Sementara  vvip belum datang jom kita meronda-ronda bergambar dengan anak-anak =)

Lagi..

Dan lagi...

Eh, ada lagi..

Dah tak tau la nak tulis caption apa.
  
 
Okey part ni jer yang saya tunggu sebab lapor sangat!! Tapi makan sikit jer pun.

Sikit kan. Sikit kan. Heee. Tapi berat tetap naik. Seteresss tau.

Anak ai buat persembahan u. Tak sangka suara malatopp. Hehe.

Aiman Sidek in da house..Tapi tak nasyid pon. Nyanyi lagu Republik ngan Judika.

Persembahan student lagi. Sporting-sporting sangat diorang neh.

Hehehe. Sesuai je jadik Hafiz ngan ayah Hafiz dalam lagu Awan Nano tuh.


Weollsss.. =))

Ramai-ramai =))

Alhamdulillah hari ni dah 2014. Semoga tahun ni baik-baik saja =)

1 comment:

  1. Awok x buat persembahan ke jaja? hahaha!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...