Para Pengikut..

Tuesday, 25 November 2014

Annual Dinner 2014 di SACC.

Salam uollss..

Baru terhegeh-hegeh nak up story pegi dinner. Dinner tahun ni kat tempat sama dengan tahun lepas SACC kat Setia Alam. Tapi tahun ni macam penat sikit la, sebab bukan sekadar pegi dinner jer, tapi ada bengkel, staff award ngan staff assembly lagi. Tiga hari jugak la duk Shah Alam.

Malas nak story panjang lebar. Tengok gambar je okeyyy.

Tapi lilin dalam vase ni cantik sangat. Idea untuk candle light dinner orait jugak neh. Hehe.













Door gift  dapat kalendar. Gambar tu yang snap kat photobooth tadi. Dia print terus nanti boleh selit kat kalendar. Creative jugak idea ni untuk wedding day yang gempaq-gempaq kan.

 
Dinner kali ni banyak tarian-tarian jela. Ala-ala teater musikal. Tema pon dah theater kan.


 
Adibah Nor datang buat pemsembahan. Banyak jugak lagu yang beliau nyanyi. Sporting sangat Adibah Nor ni. Layan je peminat berkerumun ambik gamabr selfie bagai. Tapi aiolls bukan kipas susah mati.. Hahah. Ambik gambo sipi-sipi jela.

 
Makanan sampai cepat-cepat terjah. Lapar sangat perut neh.









 
Eh, roti ni sedap sangat. Lembut jer. Pastu inti kacang. Inti pon banyak. 


 
Dah. Tu jela. Malam ni dinner habis awal jugak la dalam kul 11.30 pm dah habis. Biasa kul 12.00am ke atas jugak. Ok. Jumpa dinner tahun depan pulak kalau masih panjang jodoh. Hikss.



7 comments:

  1. setia alam convention center pun panggil sacc jugak eh? nanti confius lah dengan shah alam convention center

    ReplyDelete
  2. sedapnya makanan dia...mengiurkann

    NadiaMansor menulis tentang.. : Tingkatkan Kesuburan Anda

    ReplyDelete
    Replies
    1. nadia..hehe..nampak jer sedap..makan tu biasa-biasa jer..hehe..

      Delete
  3. wahhhh bestnya.. annual dinner dia...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #10. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/11/senarai-url-blog-10.html dan pemenang bertuah telah diumumkan http://www.mialiana.com/2014/11/pemenang-bertuah-url-blog-10.html

    Maaf.. baru sempat nak blogwalking ke sini.

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  4. singgah sini :)

    http://www.blogparihh.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mad Parihh : tq drop here =)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...