Para Pengikut..

Friday, 19 December 2014

Tebus voucer Zalora.

Salam uollsss..
 
 
Lately entri pasal shopping je kan. Hehehe. Alhamdulillah Zalora baik hati sangat bagi voucer RM100 untuk saya rambang mata shopping disana. Macam-macam produk la masukkan dalam wishlist. Haha. Pastu dah keliru mana satu nak beli ni. Banyak sangat neh.
 
Konon-konon sikit je buat list teringin nak beli.
 
Nanti mana-mana produk dalam wishlist tu kalau konpem nak beli klik ADD TO BAG. Nanti keluar la berapa total semua yang kita nak beli ngan detail pasal kita sikit. Masukkan alamat rumah ngan number hp.
 
Macam saya dapat voucher so masuk la num voucher tu. 
Klik untuk tumbesaran
 
Saya beli handbeg ngan jam tangan untuk asbeng.
 
 
 
 
Klik untuk tumbesaran
 
TQVM Zalora. Tak sabar tunggu barang sampai.
 
 
 
 
 


3 comments:

  1. Replies
    1. Hana , hehe cantik kan =)

      Delete
  2. murah hati betul zalora ni :))

    Jemput singgah BLOG saya. Ada tips dan peluang bisnes part time dan macam2 lagi :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...