Para Pengikut..

Wednesday, 28 January 2015

Botol air baru lagi.

Salam uollss..
 
Semalam pergi beli barang dapur umah mak. Pastu ternampak la botol air ni comel nya. Hehe. Padahal dah dua bijik botol air kaler hijau plain tu. Lately asyik terlupa je bawak air datang opis. Elok buh air dalam botol pastu tertinggal kat dapur la, atas meja lah. Kadang-kadang botol tu tertinggal kat opis. Adeh. Faktor usia betul neh.
 
Konon dengan botol baru ni sentiasa teringat la nak bawak air pegi opis. Thehe. Yang penting kaler kecintaan aiolls.
 
 

2 comments:

  1. OMG cantiknya nak order tu boleh? :)

    Saya nak kongsi sikit info dengan cik, sekiranya memerlukan servis membina laman web, bolehlah layari http://www.perkhidmatan-lamanweb.operion.com.my ya

    Thank you

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...