Para Pengikut..

Thursday, 9 April 2015

Seprais Birthday untuk Kak Siti

Salam uollsss..
 
Fresh from da oven lagi citer neh. Hehe. Hari ni ulang tahun meningkat usianya our opismate, Kak Siti. Dia neh kira bos kecik kitorang la. Hiks. Pastu 2,3 hari duk pikir nak buat suprise macam mana yer. Acaranya simple je. Potong kek, makan kek. Yang penting nak seprise. Macam kerap kali dah tutup lampu sembunyi belakang almari. Haha. Selalu sangat da. Apa kata kita buat seprise gempak punya. Kehkeh.
 
Pastu siap bukak satu group khas title 'Seprise besday Kak CT'. haha.
 
 
Yang join berkomplot sekali adalah sorang student ni. Hasil idea Jaa. Haha. So, Jaa ditugaskan untuk whatapps kat student tu, then student to fwd je whatapps tu kak Kak Siti. Konon student tu ada masalah lah nak jumpa face to face. Terima kasih student. Pandai berlakon yer. Siap warning lagi kalau Puan Siti call jangan angkat. Hahah.
 
So, pagi tadi yang dinanti-nanti pon tadi. Nebes kemain semua neh. Takot kantoi, takut tak menjadi. Takut tiba-tiba je Kak Siti ada kerja lain. Kak Amy ngan Jaa keluar beli kek. Ada yang ada kelas. Ada yang standby je dalam bilik.
 
Kek sampai je terus Jaa whatapps kat student tu cakap dah tunggu kat luar nak jumpa. Padahal kitorang la yang nak menseprais kan Kak Siti. Siap pecah kan belon lagi. Pastu baru tahu rupanya Kak Siti phobia dengan belon. kahkah. Sori Kak Siti...hehehehhe..
 
 
I Luv You....yesss You =))
 
 
 Kami berempat..Me, Kak Siti, Kak Amy n Dila =)
 
Tq jugak Jaa n Fatin. Dah jadi sebahagian dari department kitorang da =)
 
Nyummmy. Always my favourite!!!

 
Semoga semua kenangan-kenangan ini terus kekal dalam ingatan kita. Terima kasih kawan-kawan  kerana menjadi sebahagian dari pengalaman manis saya di opis ini =)



1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...