Para Pengikut..

Wednesday, 8 July 2015

Iftar di Warung Norazila, Kuala Ibai.

Salam uollsss...
 
Semalam bukak puasa dengan geng-geng Penang. Ceewahh.. dan-dan dapat nama geng-geng Penang. Ni sebenarnya yang kitorang pegi trip ke Penang dulu. Saja la mengimbau kenangan balik. So kita bukak puasa ramai-ramai. Siap tubuh group wassap khas untuk decide sape nak join, kat mana nak iftarnya. Macam-macam kedai yang dicadangkan. Ada yang jauh dari rumah lah. Ada yang mahal sangat lah. Kita ambik budjet yang sederhana aja okeyyy. So jumpa Warung Norazila. Pernah makan jugak sini dulu. Pagi tu terus call order. Nasib baik tak full.
 
 
Kami order tiga set. Agak berbaloi la. Takdelah mahal sangat pon. Saya tak rasa pulak agar-agar tu. Sedap ke ha. Dah kenyang sangat makan nasi.

 
Macam-macam lauk..
Tom yam
Kailan ikan masin
Telur dadar
Ayam percik
Ikan siakap masak tiga rasa
Kari daging
Daging masak merah
Sambal belacan, ulam timun
Tiga jenis air (sunquick, sirap dan bandung)
Kurma
Dessert
 




 
Ni yang paling berselera sekali. Air bandung!!sedap sangat. Cukup dengan rasa susu nya. Adoi. Kang dah terliur tengok balik neh.

 
Alhamdulillah. Kenyang sangat. Terima kasih semua yang join. Even dah habis belajar masih boleh luangkan masa bersama kekawan. Next time ada masa kita makan-makan lagi yerppp.


2 comments:

  1. bestnya dpt berkumpul ramai ramai mcm tu
    asar asar tu apa ? ke agar agar ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..typing error tu.agar-agar. =)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...