Para Pengikut..

Sunday, 29 November 2015

Update 38 weeks.

Salam uolls.

Aiolls dah 38 weeks dah. Tanda-tanda tu dah ada sikit2. Kaki ni dari hari Selasa lepas lagi dah kembang semangkuk. Sakit pinggang makin kerap terasa. Part tido paling seksa. Mengiring ke kanan ke kena. Kekiri tak kena, menelengtang pun lagi tak kena. Makin kerap pegi toilet sebab nak membuang air. Tapi makan pun masih besar selera. Kahkah.

Bila cakap dah 38weeks terus orang cakap perut kecik. Habis nak besar mana perut saya? Hehe. Sabo je la. Tak kisahlah kecik ke besor asal baby sihat. Keluar la bila awak dah ready nanti yer nak. Mak pasrah menanti hari..

Hari Khamis asben balik Dungun lepas seminggu dia cuti. Tapi sebab risau saya sorang-sorang kat rumah so bawak saya sekali. 2,3 hari ni sakit pinggang menyerang lagi. So hari ni ambik mc. Doc bagi mc dua hari suh rehat kat rumah. Katanya sepatutnya time macam ni dah tak kerja dah. Haha. Ai kan pekerja berdedikasi kunun. Cuti b4 due pun tak apply lagi. Baki cuti pun 15hari lagi wei.

Semoga Allah permudahkan segalanya. Aamiin..

1 comment:

  1. Semoga Allah permudahkan segalanya.
    Amin.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...