Para Pengikut..

Monday, 14 December 2015

Update 40weeks.

Salam uolls.

Hari ni 14 Dis. Ngam-ngam tarikh due. Dah 40 minggu 2 hari dah. Cepat masa berlalu. Tapi baby ni tetap tak mau keluar lagi. Best betul awk berjoget sakan dalam perut mak yer nak.

Perut asyik mengeras je terutama time malam. Memulas pun yer jugak. Tapi tak teratur. Pagi then senyap kejap, tengah hari sakit pulak. Then malam time tido tu memang dah tak bleh tido lena la. Kita pun tak sedar kita mengaduh kesakitan tengah-tengah malam. Sampai asben kejut tanya sakit kat mana, sakit sangat ke. Huhu. Nasib baik time ni dah cuti ada umah mertua. Lau sorang-sorang kat umah menangislah di bucu katil. Nasib pjj la katakan.

Hari ni checkup klinik desa. Esok klinik kerajaan plak jumpa doc. Cepat-cepat lah kua nak. Semua orang dah tak sabar tunggu kamu ni nak. Semoga keluar dengan selamat dan sihat yer sayang.

2 comments:

  1. Semoga dipermudahkann semuanya iza. Amin..

    ReplyDelete
  2. bagi die can nak berlama2 dlm tu

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...