Para Pengikut..

Klik Me =)

Sunday, 1 March 2009

A sad day in my life...

21feb09...
Sunyi sangat rasa. Umah dah laen sejak paez pindah. da takde suara dia yang kuat merajuk dengan trademarknye 'tanak kawan' ngn sesape yang wat die kecik hati..huh. selalunya petang2 time bace paper mesti aku akan terganggu dengan suara dia nangis cari pen n buku dia utk lukih2. sekarang da takde suara dia merengek2 suh aku lukih robot, raksasa n wat so on.. da tak dengar jugak suara dia dengan pertanyaan yang sering bmain kat bibir..'jadi tak paez lukih itu,ini...' really miss him damn much. dulu dia paling tak suka bile owg usik nak hantar dia duk putrajaya lau nakal sangat. but nampaknye dia yang begitu teruja pindah sana. mungkin pas kehadiran pengganti abah n org baru si Mayra lam familinya.. huhu.. aku ingat lagi masa umi dia kawin n nak bawak dia balik PM. aku gelakkan Chu coz dia nangis tanak pisah ngan paez(dia pejam mata pura2 tido tp airmata meleleh kt pipi..hee) aku lak kununnya mengaku tabah tp masuk toilet n nangis kat situ.ekeke.. Tp sekarang da len. paez tol2 da pindah jauh(ptrjaya 2 kira jauh r bg aku.)..Alhamdulillah syukur..xde yang lebih membahagiakan bg seorang ibu bile lihat anaknye epi. right sis? terharu sgt aku tengok dia syg sangat kat Mayra. lame dia tngu untuk bersama umi. last2 dapat jugak. siap dapat adik baru lagi. semoge dia menjadi abg long yang bertanggungjawab terhadap adik2. jadi anak yang mendengar kata dan jadi seorang insan yang cerdik pandai..Amin...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...