Para Pengikut..

Klik Me =)

Wednesday, 20 January 2010

saya hepi, kalian buat saya terharu..=)

20 Jan 2010...4pm lepas kelas..

Semasa berada kat library saya dapat miss called dari sorang student. Cal dia semula katenya mahu jumpa. Bagus jugakla sememangnya dia harus jumpa saya untuk isi borang something. Tapi pelik jugak kelakuan dia. Bila dah jumpa dia, katenya mak dia mau jumpa saya. Nampaknya kena turun bawah la. Adus..nervous la pulak. Siapkan diri apa yang patut dan turun. Tapi tambah pelik bila dia bawak ke mini hall a.k.a Student Centre.OMG..saya suda mengagak sesuatu..YES!!
Saya perasan!!deria perasaan saya sangat tajam.

SUPRISE BIRTHDAY PARTY!!!!!
Saya sangat2 terharu. 'Selama nie cik selalu nyanyi lagu birthday untuk kite,kali nie kita nyanyi utk cik pulak'..im so touching..Terima Kasih semua. Kek aiskrim yang last saya makan masa kat Penang dulu, dengan mihun n ayam goreng KFC..owhh. Tak tahu nak gambarkan macam mana rasa terharu saya terhadap kalian. Rasa nak menangis, tapi air mata enggan keluar. Yang pastinya saya sangat hepi dengan kalian. N jugak hadiah kaler biru itu..=)so sweet...THANX KALIAN..MUAH..

Dan malamnya saya mendapat sms jawapan terima kasih saya dari kalian..

'Terima kasih atas segala2nya cik, Jase baik cik tak pernh saya lupa'
'tu sume kecik je kalu nak dibandingkan jasa cik ajr student'
'kte org bt ni smua adlh tnda jse bk cik pd kteorg, yg tk hnti2 n tk prnh jemu ngn perangai kterong. Cik adlh guru tbaik bg sy. Trma ksih ats pngorbanan cik selama ni'
'hadiah to xsbrapa jika nk dibndingkn ilmu yg cik ajr'

Yer..InsyaALLAH kalian semua akan dapat yang terbaik untuk exam akan datang dan jadi insan berguna..=)

flashback:
Suatu hari yang berlaku more or less last 2 week..sy pelik..dorg bisik2 n pandang2 sy..kalian mengumpat saya ke?baju sy pakai pelik ke hari ini?memang sangat ketara pelik. Seperti kalian sedang lakukan pakatan untuk sabotaj saya. Haha..rupanya ini yer plan kalian.. Terima kasih again kalian. Saya sayang kalian..=)

TAHUN keSekian kalinya

19 Januari 2010..
Kesekian tahunnya aku hidup dibumi pinjaman Tuhan.
terima kasih kawan-kawan..
doakan saya panjang umur,
murah rezeki,
dan juga dipercepatkan jodoh..=p

Terima Kasih Tuhan..
masih beri kepercayaan kepada hambamu untuk terus berbakti..=)

Sunday, 3 January 2010

Yakinlah Aku Menjemputmu


teringat selalu wajah kekasihku
saat ku menuai lalu
coba engkau dengarkan
ku tuaikan nada lirik lagu sederhana
ku ceritakan kisah tentang kita

peluklah tubuhku bila engkau rapuh
saat kau mulai terjatuh
aku datang menyelamatkanmu
ini surga kita tiada yang menguasainya
tempat kita bersandar dan bertahta

reff:
tenang sayang, ku pasti akan datang
yakinlah aku menjemputmu
jangan menangis, hapus air matamu
yakinlah ku tetap milikmu

tenang sayang, ku tepati janjiku
karna kau wanita terhebat
peluk tubuhku, matilah di pelukanku
biar seluruh jagad raya tahu

tenang sayang, ku sambut engkau datang
ku yakin engkau menjemputku
jangan menangis, hapus air matamu
yakinkan ku tetap milikmu

tenang sayang ku pasti akan datang
yakinlah aku menjemputmu
jangan menangis, hapus air matamu
yakinlah ku tetap milikmu

tenang sayang, ku tepati janjiku
karna kau wanita terhebat
peluk tubuhku, matilah di pelukanku
biar seluruh jagad raya tahu

tenang sayang, ku sambut engkau datang
ku yakin engkau menjemputku
peluk tubuhku, matilah di pelukanku
biar seluruh jagad raya tahu
kau milikku

03.01.2010

Dah masuk 2010.
Dah semakin meningkat usia.
Dah makin tua.

*tiada idea sebenarnya*
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...