Para Pengikut..

Klik Me =)

Tuesday, 29 March 2016

Lamanyaaaaa...

Salam uollsss..

Lamanya tak berblog. Mesti ramai orang rindu kita kan. Hakhakahk. Ayat mintak penampor neh. Bila ntah ada mood nak menulis kat sini. Lappy kita rosak diserang virus...huwaaaa..bertambahlah rasa mood kelaut. Asben dah hantar baiki. Takpelah tak dapat semula segala mak nenek dalam lappy tu asalkan boleh guna balik je. Sobsobsob. 

Soon kalau kita ada masa dan kerajinan kita update. Byeee..


Tuesday, 1 March 2016

Checkup Daniel dua bulan.

salam uolls..

Daniel dah dua bulan seminggu. Hari Ahad lepas pegi klinik cucuk untuk sebulan. Delay sebulan la yer dik. Berat dah 4.3kg. Semangat da adik. Mami dukung kejap pun dah lenguh. Huhu.

Masa kat klinik tido je. Bunyi bising pun tak hirau. Masa cucuk meraung gak sekejap then sambung tido balik. Haha.

Alhamdulilah sebulan Daniel ada depan mata rasa kejap sangat masa berlalu. Macam2 dah perkembangan awak sayang. Harap terus diberi kesihatan, membesar dengan bijak dan pintar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...