Para Pengikut..

Klik Me =)

Monday, 7 November 2016

Lama tak membebel. Kiki. (Daniel 10m lebih dah)

Salam uollss..

Uishkkk. Lama gilew kot tak berupdate. Bizi sangat dengan life kot yer. Plus stress dengan lappy yang hidup segan mati tak mahu. Haha.

Tapi ai aktif je kat ig dan fb. Cuma nak bercerita kat blog takdak.masa. Huwaaaaa.

Okey. Jom update pasal Daniel jela yer.



Budak bulat mami dah 10bulan lebih dah. Membesar bagai juara walaupun kecit cinonet jer. Sampai kena jumpa doc diet. Haha. Padahal makan banyak beria je kan dik. Agaknya faktor genetik kot yer. Takpela dik asal sihat sentiasa dah la yer.

Membuas sangat budak Daniel ni. Sekarang dah laju sangat merangkak. Berdiri lepas dua2 tangan then imbangkan badan. Nak jalan dah ke dik. Manjat pon suka sangat.



Gigi dah tumbuh banyak jadi nak masak pon dah tak rumit dah. Kadang-kadang ambik je nasi yang kita masak tu suap. Takde nak masak asing2 dah.

Bulan ni dan bulan lepas super bizi. Kesana kemari. Sampaikan terpaksa hantar Daniel balik kampung umah mil. Dua minggu lagi nak g dinner. Berpisah lagi kita dik. Huwaaaaa.

Okey, mami jangan emosi sgt. Dua hari je kot.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...