Para Pengikut..

Klik Me =)

Wednesday, 19 July 2017

Aidilfitri 2017 - 2 Syawal

Salam uollss.

Haha. Berapa syawal dah hari ni. Baru nak sambung entry raya. Adoi bizinya mami. Pagi raya kedua bertolak balik dari Dungun ke rumah. Tolak awal pagi dalm kul 7.00am macam tu. Sampai rumah mandikan Daniel siap-siap nak pergi open house sepupu.










Balik lepak kat rumah je. Petang kawan baik datang. Datang jumpa sebab nanti diorang nak fly jauh. 

Daniel & Afeeya

Pasni bila pulak la nak jumpa kan kawan-kawan. Tunggu raya macamni la kalau berkesempatan nak jumpa. Semoga persahabatan kiter kekal sampai bila-bila yer.


Monday, 3 July 2017

Aidilfitri 2017- 1 Syawal

Salam aidilfitri uollss.

Tak terlambat rasanya saya nak ucap kan. Thehehe. Maklumlah blog asyik terabai jer. Tapi memandangkan blog ni diari di masa depan mohle kita tempek gambo kat sini.

Taun ni kita #teamrayaumahmertua .haha. sini pon nak hashtag bagai kan. Jumaat dah start cuti. So malam Khamis tu kita gerak balik Dungun umah fil tercinta. Balik lewat jugak sebab kita setelkan rumah dulu. Sapu sampah hampar karpet susun sofa semua. Cuma kuih je tak buh dalam bekas lagi.

Pagi raya pertama mil masak nasi tomato dengan gulai kerutub. Yeke. Haha. Tetiba konfius. Semestinya menu wajib sate,nasi himpit dan kuah kacang. Tiap tahun memang buat sate. Taun ni macam takde gambar sangat lah. Sibuk kat dapur kot eh. Sibuk dengan anak yer jugak plus sibuk sembang dengan sedara kot. Hee.

Taun ni raya bertiga. Daniel dah 1y 6m dah. Tengah nak membuas. Memang takleh duduk diam sangat la dia. Mami pasrah betul pegi raya dia membuas kat rumah orang.

Selamat hari raya b, ampun maaf dipinta.

Fil dengan sepupu-sepupu belah asben.


Fil. Asben yang sulong. Ada lima beradik. 3 dah kawin. Pil ada dua orang cucu je termasuk Daniel. Tahun depan insyaallah bertambah lagi sorang.






Pastu kat group ws famili saya pulak penuh bertalu2 dorang hantar gambo. Famili kitorang memang ramai. Tengok anak-anak buah pun dah tinggi masing-masing. Hope dipanjangkan usia aidilfitri tahun depan pulak. Aamiin..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...