Para Pengikut..

Klik Me =)

Wednesday, 22 April 2009

Dekat dihati...

DON'T SPOIL IT.
Name 5 people you can think of right off the top of your head. Don't read the questions underneath until you write the names of all 5 people. This is a lot funnier if you actually
randomly list the names first...

NO CHEATING!
1. dak E1
2. dak Tomey
3. dak Y
4. Ha
5. nani

DON'T LOOK AHEAD UNLESS YOU FILLED UP THE TOP!

1. HOW DID YOU MEET 1?
-through my fwen Areda

2. On a scale of 1 -10 how would u rate
ur friendship w/ 1?
-huh..i want more than 10..hikhik..

3. how long have you known 4?
-Ha..my cousin lor..known since kecik2 lg..

4. How do you know number 3?
-tis on9 community..but act i know him since 1st sem agi..hee..

5. wheres 5?
-utm skudai..miz u my twin..

6. A fact about number 1?
-dia semakin kurus..haha..diet kot..

7. Who is 4 going out with?
-perhaps tunang dier..

8. What does 1 do for a living?
-keje,makan,tido,

9. Would you live with number 3?
-Y??of cos yes.dia caring...but not more than fwen lor..ahakz..

10. What do you like about number 1?
-he luv me..haha..

11. Do you miss number 5?
-of cos i do..lame xjmpe dia..

12. Would you make out with number 4?
-best jugak...hee..

13. What’s your opinion of number 2?
-she so understanding..tp dia suke perli2 sy..huhuk.

14. What's your favorite memory with
number 5?
-1st kuar town sesame,celeb our besday at kfc.

15. What would you do if number 1 and 2
were going out?
-mesti sy juin skaki.

16. Ever had a long conversation with
5?
-hmm..jarang2..

17. Have you ever slept at 2's house?
-never..bile ntah dier nk ajak g umah dier.hikhik..

18. Do you hang out with 3 a lot?
-3 times

19. Who have you known the longest!
-mesti la num 4...my cousin 2..

21. How often do you talk to 1?
-tujuh hari seminggu..ekeke..

22. What about 2?
-da lame xborak ngan dia..

keNanGan tEriNdaH...


Sekejap jer ms blalu.dah ckup dah 6bulan aku bsama kwn2 kt anm@TR.Memang seronok blajar n keje sini. Macam-macam perkara yang aku tak pernah tahu bleh aku pelajari. Tambah-tambah plak dengan kawan-kawan yang baik-baik ati n budi.oyeah.. dek kerana kebizian last-last training barulah kami dapat have fun outdoor. Takleh lupe g Sekayu yang penuh cabaran. ewah. Macam xplorace lak kiter kan. Demi plan baek.. Hujan-hujan pon totap mandi Sekayu..opss..n then kuar kononnya nak men boling. yang nie tak ramai pon.1 keta jer.Tp tetap ngan korang jugak. haha.. lau diingatkan memang klako.
Grup kiter jadi perhatian bukan kerana keterroran tapi coz kebisingan. n salute wat k.Norma..lom penah boling tibe2 jadik winner ey..thankz belanja kitorang karaoke.ekeke..Hmm..ingat ke plawanan persahabatan futsal ngan team admin n prodction.dasat korang men eh. Tak beralih mata aku tengok korang fight. nyesal datng lewat. kalo tak, dapat aku nengok kaler hitam n kaler merah fight.heee...g klas esoknye tak pasal2 aku kena perli baek oleh korang ey..tula..sape suh bawak tet..huhu.. n then kiter boling kat stadium.. cini lg best lane dier kan kengkawan. tibe2 jer ade sorang budak sesat..upenya xclassmate kiter yang dulu lg blah keje kat KL. hmmm...n yang last saat bbq kat pantai. hmmm..18hb0409.right. thankz wat korang yang sama-sama tnjukkan bakat mengibas dalam acara bakar ayam(aku terkecuali..ekeke)..biler ntah kiter dapat berkumpul lagi sama-sama. Thankz buat kwn-kwn ats KenanganTerindah di anm@TR..

Sunday, 5 April 2009

dan sebenarnya...

Oh bulan
Yang melayan diriku lagi
Pabila air mata membasahi pipi
Dan lagu-lagu di radio seolah-olah memerli aku
Pabila kau bersama yang lain
Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta

Yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarnya ku mengharapkan
Di sebalik senyumanmu itu
Kau juga merindui aku
Ku enggan

Berpura-pura ku bahagia
Ku enggan
Melihat kau bersama si dia
Oo ku akui cemburu mula menular dalam diri
Pabila kau bersama yang lain
Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta

Yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarnya ku mengharapkan
Di sebalik senyumanmu itu
Kau juga merindui aku
[Bridge]

Di saat kau merenung matanya
Ku rebah jatuh ke bumi
Di saat kau benar benar mahu pergi
Seperti ku bernafas dalam air
Adakah perasaan benci ini sebenarnya cinta

Yang masih bersemadi untukmu
Dan sebenarnya ku mengharapkan
Di sebalik senyumanmu itu
Kau juga merindui aku
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...