Para Pengikut..

Klik Me =)

Tuesday, 10 May 2016

Daniel demam.

Salam uolls..

Petang tadi ambik Daniel mami jamah tubuh macam suam2 je. Ingatkan biasa je la coz dia jenis badan panas. Punyalah mengantuk dia jam 7.15pm dah tido. Bila tepuk2 tak tido lagi mami tinggal kejap pegi dapur kuarkan ikan nak defrost tengok2 dah berdengkur dah anak mami. Kul 8pm dia terjaga nak susu. Then angkat bawak masuk bilik dengan mami sekali krohhhhhh...

Terjaga jam 12.45am tengok jam ya Allah! Dah la perut lapar gila. Badan Daniel masih panas. Kita cek suhu ya Allah 37.8°c. Cepat2 jerlum kepala dia badan dia. Bukak baju semua. Then tengok dia tido lena saya cepat2 masuk dapur. Memang tak masak dah la. Nasib kau la ikan masuk fridge semula. Nak makan apa ntah. Roti pun takde. Biskut dah bosan sangat dah. Bukak fridge tengok ada hot dog. Goreng je lah. Makan epal sebijik. Kenyang lahh.

Masuk bilik cek lagi suhu Daniel. 37°c. Jerlum lagi. Daniel pun tido tak lena. Asyik terjaga jer. Nasib baik la tak nangis. Mami agah ketawa jer. 3.30am cek suhu dh 36.4°c. Mami dah lega sikit. Nasib baik la tadi dah tertido lama. So tak ngantuk dah. Kul 4am cek tengok 37°c pulak. Adui. Mami da risau neh...hope tak naik dah pasni. Kalau tak esok kita pegi klinik la yer dik.

Sunday, 8 May 2016

BELI BAJU RAYA BAYAR ANSURAN PON BOLEH TAU!!

JUBAH AIRIS EDISI KHAS RAYA 2016!!

NORMAL PRICE : RM169

NOW ONLY!!
Promo Buy 1 RM149/pc 
Promo Buy 2 RM139/pc 

TERMASUK POSTAGE!! 

Ahkak nak kabo berita gembira ni. Kalau nak BAYAR ANSURAN pun boleh tau. Book dulu kaler dan saiz awak2 sekalian kemudian bayar RM50 SAHAJA, nanti akhir bulan dapat gaji bayar je balance. Wahhhhh. Jimat kan.

ISTIMEWA JUBAH AIRIS edisi khas raya
================================
✔ DESIGN SIMPLE YANG ELEGAN
✔ WUDHU & NURSING FRIENDLY
✔ KAIN SEJUK DAN KALIS PANAS
✔ KAIN RINGAN TAPI X JARANG
✔ SESUAI DIGAYAKAN SETIAP MASA
✔ CORAK SONGKET MODEN PADA LENGAN YANG MENGUJAKAN

3 Pilihan warna :

-ORANGE SALMON-

-DARK PURPLE -

-BARLEY CHOCO-

Saiz : S - 3XL

Material : Italian Monaco Satin - ringan tapi x jarang & super soft
PRE ORDER KINI DIBUKA dengan harga PROMO! sehingga 22hb Mei 2016!!
.
Whatsapp "AIRIS" ➜ +6014 500 1776
Whatsapp "AIRIS" ➜ +6014 500 1776
Whatsapp "AIRIS" ➜ +6014 500 1776

Whatsapp laju-laju sebelum pre-order ditutup!!! 

Thursday, 5 May 2016

Jom shopping baju raya yang super gojes!!

Salam uollss..

Jom shopping baju raya. Raya dah nak dekat dah. Kalau tempah baju masa ni tailor mesti dah tutup kuota dah ni. Apa lagi jom lah beli baju ready made. macam-macam jenis ada tau.

Dress
Jubah
Baju Kurung
Kebaya
Kimono

Macam-macam lagi lah..yang moden..yang traditional..

Cepat singgah ke butik on9 kami



Whatapps/telegram ke +60145001776
Baju kurung modern dengan warna-warna yang menyerlahkan lagi keayuan anda!
  
Hiasan Beads dan Sulam untuk yang kelihatan gah dihari raya.
 
Corak dokoh design terkini yang menampakkan anda lebih up-to-date.
  

Kemudahan zip di dada dan lengan untuk nursing dan wudhuk. 

  
Material cotton untuk keselesaan dimusim panas ini.

Dan pelbagai lagi design terkini dan tercantik. pastinya untuk kepuasan anda bergaya dihari lebaran nanti!!

Kunjungi segera sebelum kehabisan stok!!


Whatapps/telegram ke +60145001776


 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...