Para Pengikut..

Klik Me =)

RENT & LET GO

Baju kebaya


Boleh pakai pergi dinner atau sebarang event. Nak jadikan outfit tunang pon boleh. Saya pakai baju ni pergi dinner. So, yang nak pakai harusla body lebih kurang saya jugak kan.

Tinggi : 154 cm
Berat : 50 kg
Material baju : Lace
Material kain : Satin
Warna : Putih
Kurung Moden

Ni pakai masa akad nikah. Pengantin budjet harusla baju pun harga budjet. Kalau korang yang plan nak sewa dengan harga yang sangat patut (budjet) dan tak nak bazir tempah baju boleh sewa hokey.

Suka baju ni sebab betol-betol fit dengan body. Dan kain pulak beralun-alun. Kalau nak sewa boleh dengan saiz yang sebaya dengan saya yer.


Tinggi : 154 cm

Berat : 50 kg
Material baju : Lace
Material kain : Chiffon
Warna : Cream


Kalau nak sewa boleh pm saya di FB NoorHafizah Musa atau emel me fiezatj@yahoo.com. Atau boleh sms ke number 014-5001776. TQ.


Bakul Hantaran

Hari tu masa kawin saya gubah sendiri hantaran. Gubah simple jer. Saya gubah untuk kedua-dua pihak. Dua-dua selit-selit bunga. Jadi mari bagi tema hantaran ini 'Hantaran dalam Taman'. Heehehe.

Bakul hantaran tu saya beli kat Cowboy. Sekarang nak sewakan pada sesiapa yang nak sewa. Hiks. Nak jual sayang la.







Kalau nak sewa boleh pm saya di FB NoorHafizah Musa atau emel fiezatj@yahoo.com
atau klik FB saya disebelah okay =)
jugak boleh sms ke number 014-5001776.
=)



1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...