Para Pengikut..

Monday, 9 April 2018

Kurta sedondon ayah dan anak

Salam uoollss..

Nah kurta sedondon ayah dan anak teruna korang. Segak bergaya kan.

Seindah namanya...
sekacak wajahnya...
setiap kali menyarungnya
pasti rasa lebih berkeyakinan..
Keunikannya menambat hati setiap jejaka yg melihatnya... Apa yg unik dan istimewa
Kurta Yusoff?

Rekaan asli dari kami untuk jejaka yg mementingkan gaya dan nampak keunggulan bila berfesyen.

Material yg superb best kain kapas sakura (cotton sakura) yg sejuk dan selesa serta mudah digosok dan dikendalikan.

Potongan slim fit yg memang segak dan terletak bila dipakai dan rekaan tangan calf serta butang tersembunyi dibahagian leher nampak lebih kemas dan bergaya.

Uniknya dihiasi kocek kecil berzip dibahagian lengan sebelah kiri dan kocek tersembunyi disebelah kanan.

Saiz yg ditawarkan dari saiz SS hingga 2XL.

Harga pasti anda tak percaya, dengan harga mampu milik tapi kualiti tip top setanding butik terkenal.








.
DEWASA
Harga : RM99

KIDS
Saiz 0-3
Harga : RM79

Saiz 5-9
Harga : RM99

Jom WHATSAPP untuk dapatkan saiz korang.
+601116976134
+601116976134
+601116976134

Boleh jenguk instagram @izafiza_shoppe untuk dapatkan pelbagai lagi rekaan cantik untuk koleksi Aidilfitri anda.

6 comments:

  1. Xlama lagi dah nak raya . Banyak juga koleksi2 baju untuk lelaki dan perempuan . Btw CCL new followers disini

    ReplyDelete
  2. ain datang terjah blog sini.-farahain zfa-

    ReplyDelete
  3. garang betul muka modelnya macam tak happy nak beraya haha anyway cantik design kurta ni!

    ReplyDelete
  4. Anonymous12:58 pm

    Kurta kanak2 maroon tu ada tak 4 tahun :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq berminat dengan kurta kami. sebarang pertanyaan boleh whatsapp 0111-6976134 atau instagram @izafiza_shoppe

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...