Para Pengikut..

Sunday, 13 December 2009

Dinner @ Royale Chulan

sejuknyer...
11 Disember 2009.. Jam 10pm kami bertolak dari kuala trg.

-Ini sebelum masuk window shopping ke SOGO-
12 Disember 2009..Sampai Kampung Baru jam 5.30am. Check in, lepas subuh terus tertido keletihan... Bangun untuk pegi window shopping @SOGO. dats i like. Jam 10am ke SOGO. Habis semua level kami jelajah. OMG!!..Memang sale sini sana. Wallet tak penuh untuk shopping tyme. Im just looking 4 a new white heel 4 dinner 2nite. Luckily got it. Makan kat food court disana. Aku seperti biasa dengan menu wajib untuk lunch-nasi putih lauk campur. But dis time luv to choose selera minang..pedasss...-Jom pelajari teknik pemilihan pinggan yang berkualiti bersama kaum isteri..ahakz..-
Jam 3pm we took a cab back to hotel. Ingat nak tidur tapi macam tak cukup jer masa coz jam 6pm sudah bertolak ke Royale Chulan. So 6pm btolak ke Royale Chulan. Tapi dinner start lewat r berbanding tentatif. No wonder la abis pun lewat 1jam kan. N artis yang datang adalah Anuar Zain. N aku bukan peminat fanatik untuk berkejar2 bawak camera dan bergambar bersama beliau. Tapi turut terhibur dengan dendangan Keabadian Cinta yang dinyanyikan beliau. Lagu yang pernah membawa makna satu ketika dulu..=)
-The theme color of our branch..colors of canada-RED+WHITE-
13Disember2009..Kembali ke kampung halaman jam 8am. Alhamdulillah suda selamat agenda dinner.



2 comments:

  1. Alolo. Tomey lah kak. tapi masih ada elemen ustazah comel gitu;p

    ReplyDelete
  2. haha..ustazah??xde plak owg ckp mcm ustazah..cume de owg ckp mcm nk tunang.ahakz..n mcm owg arab..ya maulana ya habibi..=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...