Para Pengikut..

Saturday, 10 July 2010

CONTEST~~Gambar Candid Kamu!

Buat julung-julung kalinya saya dengan berbesar hati menganjurkan ini contest!

Kamu suka ambil gambar? Minat fotografi? Jadi kali ini dengan senang hati saya anjurkan Contest~~Gambar Candid Kamu!. Tak kirala kamu punya sebijik DSLR, camera digital atau camera hp sekalipun semua boleh diterima juin. Jadi baca perihal dibawah untuk sertai contest ini. =)

1.   Sesiapa pun boleh join dengan syarat telah menjadi follower saya dengan rasminya supaya memudahkan  kamu terus ikuti perkembangan contest ini. 
2.   Hanya SATU GAMBAR boleh dipertandingkan untuk satu blog. Kalau kamu ada 10 blog bolehlah pertaruhkan 10 gambar.
3.   Gambar yang dipertaruhkan pula ialah GAMBAR CANDID. Tidak dibenarkan gambar 123 peace, gambar skema atau gambar kelas untuk majalah sekolah.
4.   Hadiah akan dikalungkan untuk seorang pemenang bertuah sahaja.
5.   Sejurus anda post entri berkaitan sila URLkan entri tersebut di ruangan komentar entri ini.
6.   Copy gambar dibawah ke entri anda dan linkkan contest ini diruangan sidebar blog anda.
7.   Sertakan TAJUK gambar candid anda dan ceritakan sedikit CERITA DISEBALIK GAMBAR candid tersebut..=)
8.   Tarikh Tutup Penyertaan : 10 Ogos 2010





SELAMAT GODEK-GODEK GAMBAR..=)

33 comments:

  1. testing..lalala..

    ReplyDelete
  2. haaa..baru dapat!!
    penat godek gamba.xjumpe lagih!!

    ReplyDelete
  3. hee..selamat mengodek2..gud luck yah!!

    ReplyDelete
  4. izaa..i da join!!

    http://miszmaliana.blogspot.com/2010/07/contestgambar-candid-kamu.html

    ReplyDelete
  5. haha mama rifqy..gelak sorang2 tgk gmbo itu..gud luck yah!!

    ReplyDelete
  6. kamera xde yg bgus..huu

    ReplyDelete
  7. hiro: alah..saya bkn nk tgk kualiti gambar..=) just for fun..=)

    ReplyDelete
  8. http://zakwan-afif-najmi.blogspot.com/2010/07/contestgambar-candid-kamu.html

    salam
    saya meng'join'kan diri..
    sila terjah! :)

    ReplyDelete
  9. salam ...

    nak join kontes

    http://rudy22rudy.blogspot.com/2010/07/httpizahafizahblogspotcom201007contestg.html

    Thanks.

    ReplyDelete
  10. Salam .. nak join

    http://rudy22rudy.blogspot.com/2010/07/httpizahafizahblogspotcom201007contestg.html

    ReplyDelete
  11. salam...nak join..

    http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2010/07/contestgambar-candid-kamu.html

    tq!

    ReplyDelete
  12. mamaZakwan : maceh juin..sy terjah sekarang!gud luck yer..=)

    ReplyDelete
  13. mama Khairan : tq juin contest..gud luck..=)

    ReplyDelete
  14. dYaHaHa : maceh juin..=) gud luck dear..=)

    ReplyDelete
  15. salam,

    harap sudi terima yer..ni link:

    http://anak-ibu-hidayatul.blogspot.com/2010/07/contestgambar-candid-kamu.html

    ReplyDelete
  16. maszmadi: gud luck n tq 4 juin my contest!!

    zakilah : gud luck akak..anak akak comey..=p

    ReplyDelete
  17. JOIN YER

    http://wardazri.blogspot.com/2010/08/contest-gambar-kandid-kamu.html

    ReplyDelete
  18. eh, arol nak join jugak! hehe.

    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2010/08/contest-gambar-candid-kamu.html

    :)

    ReplyDelete
  19. ouh. gambar candid orang lain boleh eh?
    arol ingatkan mesti gambar candid diri sendiri.
    okay, entri yg tadi tue dah delete.
    nanti arol buat entri baru untuk contest nie.
    nak letak gambar orang lain. :)

    ReplyDelete
  20. arol nak join jugak!
    ini entri contest yang baru.

    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2010/08/contest-gambar-candid-kamu_07.html

    :)

    ReplyDelete
  21. dah join!!

    http://watermelonjuice311003.blogspot.com/2010/08/contestgambar-candid-kamu.html

    ReplyDelete
  22. ibu batrisya: tq 4 juin..gud luck..=D

    arol: gambar sape2 pon boley..asal ia candid..=D.gud luck..

    cik paro: tq juin..gud luck!=p

    ReplyDelete
  23. sudah join..

    link : http://penaquill.blogspot.com/2010/08/contest-gambar-candid-kamu.html

    ReplyDelete
  24. saya join

    http://moonamoony.blogspot.com/2010/08/contest-gambar-candid.html

    ReplyDelete
  25. zai join

    http://zaiikulim.blogspot.com/2010/08/contestgambar-candid-kamu.html

    ReplyDelete
  26. Salam cik iza..
    saya dah join..sila singgah yer

    http://shadamina.blogspot.com/2010/08/contest-barugambar-candid-kamu.html

    ReplyDelete
  27. saya join juga :)

    link:
    http://matahati-aween.blogspot.com/2010/08/contest-gambar-candid-kamu.html

    puh kanan puh kiri. hehe

    ReplyDelete
  28. Sori..2 hari xon9..hehe..btw thankz 4 Cik Lily,munamuni,zaikulim,Masrina,cik Awynn juin dis contest..tngu finale 10hb nanti..gud luck guys..=)

    ReplyDelete
  29. boleh join lagi kan?? hehe

    http://lilmiszdrekk.blogspot.com/2010/08/contest-gambar-candid.html

    ReplyDelete
  30. salam...

    join last minute..tp x th la gmbr tue kena ke x nak tajuk...rasa dah candid..hik..hik...

    http://wmaziati.blogspot.com/2010/08/contestgambar-candid-kamu.html

    ReplyDelete
  31. salam, akak dah join tau..
    http://cheknaluvcontest.blogspot.com/2010/08/contestgambar-candid-kamu.html

    ReplyDelete
  32. salam.. saya dah join.. harap-harap masih boleh terima penyertaan saya... ni linknyer...

    http://rayyancontest.blogspot.com/2010/08/contestgambar-candid-kamu.html

    thank you

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...