Para Pengikut..

Thursday, 19 December 2013

Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com


Pencarian bloglist bagi bulan Januari dan Februari 2014 di Mialiana.com bermula pada hari ini, 19 Disember 2013, iaitu tepat jam 11.30 pagi sehingga 11.30 malam nanti. Semua dijemput join.

Syarat-syaratnya :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen INI
Senang dan mudah bukan?

15 blog yang bertuah akan dipilih oleh random.org dan kepada yang terpilih nanti diminta agar memasukkan blog Mialiana.com ke dalam bloglist mereka juga. Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013.

tunggu apa lagi... jom support Mia Liana ya...

22 comments:

  1. Assalamualaikum. Singgah dari segmen yang sama. Done follow. Happy blogwalking :D Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

    ReplyDelete
  2. Salam Jumaat... salam ziarah dari segmen yang sama...semoga berjaya... ^_^

    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  3. mcm best je...klu smpat nak join jgk laa..

    ReplyDelete
  4. hello.. nie url baru http://hafizhafizol.blogspot.com/

    cepat letak kat bloglist. nanti entri baru x naik :'(

    ReplyDelete
  5. salam singgah sambil follow #409

    http://airis-contest.blogspot.com/2013/12/simple-yet-awesome-giveaway.html

    ReplyDelete
  6. Anonymous8:00 pm

    Hi there, this weekend is fastidious in support of me, for the reason that this moment i am reading this enormous educational paragraph here at my home.


    Here is my webpage: click here

    ReplyDelete
  7. salam kenal dari segemn yang sama

    ReplyDelete
  8. salam kenal dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  9. Budu Bilis : Waalaikumussalam =). Tengkiu folo =)

    ReplyDelete
  10. Maria : Tq singgah cini. Gud luck too =)

    ReplyDelete
  11. Mila : Sampai mlm td dah mila =)

    ReplyDelete
  12. Airis : Tengkiu folo =)

    ReplyDelete
  13. selamat berhujung minggu..
    datang singgah sini dari segmen yg sama...

    ReplyDelete
  14. Pha Is : Tengkiu drop here =)

    ReplyDelete
  15. salam...ayu dtg dari segmen yang sama... ada masa singgah la ke blog ayu ye...

    ayu ada buat segmen simple je ...boleh la join nanti...tq ye

    http://www.ayuinsyirah.my/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  16. semog aberjya.. dari segmn yg sama

    ReplyDelete
  17. Salam, terima kasih kerana sudi join Segmen 12 Jam Bloglist #6 Mialiana.com

    Keputusan pemenang akan diumumkan pada 31 Disember 2013. Good luck.. (^_^)

    ReplyDelete
  18. Kak Mia : Tengkiu kak!!=)

    ReplyDelete
  19. Singgah dari segmen yang sama.. all the best ;)

    http://cekgunorazimah.blogspot.com/2013/12/segmen-12-jam-bloglist-6-mialianacom.html

    ReplyDelete
  20. salam...terjah sini ^_^
    semoga berjaya dlm berblog :)
    hehe..syira ada buat
    PENCARIAN BLOGLIST ! ^_^ JOM JOIN TANDA SOKONGAN ^_^
    HADIAH SPECIAL BUAT ANDA :D
    http://syiralokman.blogspot.com/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...