Para Pengikut..

Klik Me =)

Monday, 19 October 2009

tag versi AKU BOSAN...

Ni adalah tag umum dr akukopikausiapa? yg diedit2 sket2. Busan. Mmg sangat la busan. Merayau2 kt ruang maya so aku dengan masih rasa busan dgn rajin jari mjawab tag neh. N suda semestinye dgn alasan aku tiada idea 4 new entry..

1. Pernah tak anda jalan sorang2, pastu terserempak dengan couple. Si lelaki asyik pandang2 anda.
Pernah. Siap kenyit mata. hampeh. kurang jujur betol dengan gurl dia..

2. Pernah tak orang ingat anda bukan anda yang sepatutnya. (Cth: eh, ko ni dah kahwin kan? Eh, ko ni kerja spital kan? Eh, ko ni belajar lagi kan? Eh, ko ni adik hans Isaac kan? Eh, ko ni yang aku jumpa kat Lombok kan?)
Sangat pernah. ade cakap muka macam kawan dia, mcm kawan adik dia, anak kawan mak dia. aku rasa bukan 7org sama muka ngan aku lam dunia neh..mungkin 17 kot..hoho..

3. Pernah tak drive dan sesat. Atau pun jadi co-pilot tapi anda punca kesesatan.
Drive?belom pernah la..tp aku mmg buta jalan. mmg xleh jadik pemandu pelancong.

4. Apa cita2 yang orang tak nak buat tapi anda je beria2 nak jadi.
Ade eh?aku rasa xdela..

5. Kalau ada, ceritakan satu dari kisah2 sedih dalam hidup anda. (tak payah cari yang 'paling sedih' sbb aku tahu, korang bukan ingat sangat pun)
Mase matrik. bf aku tingalkan aku tnpe khabar berita. agakla cedey bg org sensitif mcm aku..=(

6. Kalau anda seorang yang pernah nakal dan jahat, cuba ingatkan satu kes yang anda nyesal tak sudah lepas buat kerja tu.
Aku pernah ikut sepupu curik manggis kebun jiran aku(stnd 5 kot). kena kejar dek mamat drug addict. terus tobat tak buat keje 2.

7. Apa perkara yang anda suka buat sejak dua menjak ni? Dulu2 pulak, apa hobi2 anda?
Dulu mbace versi manual. Sekarang mbaca versi digital

8. Apa pesanan penjaga anda yang paling diingat dan selalu membuatkan anda beringat2?
Mak aku cakap 'nak bdikari pun janganla sampai menyusahkan diri'

9. Apakah ketakutan yang masih menghantui anda?
takut dikeciwakan

10. Dah itu je. anda dah makan?
pagi tadi nasi lemak, pastu biskut raya, then mee kari 3suap..mungkin lunch nanti makan lagi.

sape yg suka soalan ini. atau suka tag ini. tidak pernah membuat tag, saje saje nak tulis yang dirinya ditag supaya kelihatan cool dan hebat, saje nak memfemskan blog shaye di blog-blog anda, atau sudah tidak ada idea untuk entri baru anda. ANDA DITAG!!

2 comments:

  1. salam
    akk.

    cumelnyer.layan tag nampak;p

    ReplyDelete
  2. salam..
    dik cyg..

    mmg tomey..busan tyme..hee..jmput2 jawab tag nem..=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...