Para Pengikut..

Klik Me =)

Monday, 11 June 2012

Welcome Back BOYFREN!

Alhamdulillah.
Welcome back boyfren. Rasanya dah sebulan lebih boyfren tersadai di bengkel. Hari Sabtu bengkel call bagitahu kereta dah siap. So petang tu jugak tumpang my twin yang nak balik Kemaman. Badan dah rasa semacam efek demam 2-3 hari lepas. Demam rindu. Wink. wink. Terima kasih en.beliau balik jugak nak teman saya ambik boyfren dari bengkel. Thehehe.

Terima kasih jugak orang tengah yang baik hati. Cermin yang retak sebelah kanan pon diorang tukar ganti even kesan eksiden sebelah kiri. Thehehe.

Siap tinted lagi.


Malangnya sebab saya tak dapat lesen besar lagi so kena bayar la RM400. Melayang lagi duit. Sob. Sob. Takpelah. Yang penting boyfren dah kembali disisi.

Selamat berkhidmat lagi kepada tuan awak. Sila jaga diri dan jaga saya dengan sebaiknya tau.
 

Sesi basuh kereta. Basuh kereta dengan air bacaan Yassin dan sembahyang hajat. Terima kasih en.beliau.

Lama dah tak drive. Dalam sebulan lebih dah. Bila bawak boyfren balik rumah semalam rasa kekok jer. Dah lah bawak dengan keadaan demam. Sedeynya. Siap kena warning jangan melebihi 80km/j. Sudahnya perjalanan yang sepatutnya sejam lebih jadik dua jam. DUA JAM hokey. Tapi minyak pun jimat. RM10 jer dari Dungun ke Kuala Terengganu.

Moral nya bawak pelan-pelan jimat minyak. Theheheee.


4 comments:

  1. biar betul 10hinggit jer???
    kalah mnyak motor....!

    btw, drive carefully ye...

    ReplyDelete
  2. Asma : tula yang. Kak jah pon dop caya. Tapi tula hakikatnya.hee.

    ReplyDelete
  3. Anonymous10:38 am

    You need to be a part of a contest for one of the finest sites
    on the web. I most certainly will recommend this web site!


    my site ... Dietitian programs

    ReplyDelete
  4. Anonymous12:15 am

    It's hard to come by educated people in this particular topic, but you seem like you know what you're talking about!
    Thanks

    Feel free to visit my web site ... Click Through The Following Website

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...