Para Pengikut..

Klik Me =)

Tuesday, 10 July 2012

Terima kasih Nuffnang

Salam uolls.

Wah. Tak sangka walaupun blog saya sekadar dipinggiran jer. Walaupun cerita yang saya tulis ntah hape-hape. Walaupun tak ramai atau takde follower setia tapi Nuffnang yang baik hati tetap bagi ganjaran.


Tak paham jugak sebenarnya walaupun dia dah bagitahu kat situ. Buffered earnings tu amenda sebenarnya? Terima kasih bufferd earnings jugak. Ada dua iklan bertempek kat halaman blog iaitu Libresse dan Kose. Walaupun tak banyak tapi bertambah la jugak duit dalam tabung Nuffnang ku. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit kan. Korang rajin-rajin la klik iklan kat blog saya yer. Pastu inform la kat saya nanti saya klik pulak iklan kat laman belog awak. *Tagih simpati.


Kepada Nuffnang terima kasih daun keladi.
 Next time bagi banyak-banyak lagi.
Thehehe. 

2 comments:

  1. fuyooo... dpt 2 BE tu..

    ReplyDelete
  2. jojo : haha.dapat 20sen jer wesss..*tu pon nak kecoh kan!!haha.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...