Para Pengikut..

Klik Me =)

Wednesday, 27 August 2014

Outing with kesayangans di Pantai Teluk Bidara, Dungun

 Salam uollllssss...

Ni story minggu-minggu lepas punya. Balik Dungun tumpang opismate. Kereta tak ok lagi sampai bila bila. So no more kak long jadik drebar okey. Nasib baik mak mertua pandai drive. Nak kena booking kereta pulak ngan ayah mertua. Kang ayah bawak kereta g memana hancur berkecai impian nak kuar jejalan. Hehee. Nak naik kereta en.beliau maklumlah kereta orang muda. Tapi salute gak mil ni boleh drive auto dan manual. Tak macam menantu ni auto je. Bagi manual tak bergerak la jawabnya. Huhuhu. 

Yeayyy, Ateh nak belanja. Adik ipar dapat first salary so nak belanja weollss. Try makan kat Marrybrown yang baru bukak kat Dungun.


Kak Long konon berpantang minum ais. Muahaha. Tapi datang je hot coffee ya ampun pahitnya. Siap mintak tambah sugar lagi pon pahit lagi. Ok. Bye. Telan laju-laju. Dah orang belanja tak sampai hati tak habiskan. Wuhuhu.




Kemudian jalan-jalan ke pantai pulak. Aktiviti wajib kan. Wajib la pergi.  Kali ni pergi Pantai Teluk Bidara pulak. Jarang kot datang pantai ni. Tapi biasa ngan asben selalu je singgah. Cuma tak singgah lama-lama la. Sebab tak meriah sangat pon kat sini.


Tapi permandangan cantik. Shot gambo wedding kat sini pon orite gak neh. Hehe. Maksud aiolls wedding adik-adik ipar okey.









Bestnya tengok bebudak mandi manda.



Pastu ada gua. Alang-alang dah lalu masuk la kat gua. Tak pernah masuk pon sebelum neh.


Gua ni takde la dalam sangat pon. Jenguk kat pintu depan dan nampak pintu belakang. Heee..


Lepas melepasi gua sampai la tempat batu-batu ni. Cantiknyaaaaaa..







Penat sangat dah adik bongsu ngan mil. Kitorang ni tak habis-habis lagi posing. Siap stand camera atas batu okey. Set timer..1,2,3 smileeeee...Pening dah mil. Dapat anak kaki bergambo. Dapat menantu pon 2x5 jer. Hehe.



Ada budak merajuk. Nak mandi ma tak bagi. Camno nak mandi baju persalinan pon tak bawak. Tapi kalau dia cakap nak kena nak jugak la. Suka hati la dik. Mandi sampai puas yerrr..



Dah lewat petang jom pulang...=)



8 comments:

  1. AMBOIIIIIIIIIIIII....

    ReplyDelete
  2. AMBOIIIIIIIIIIIII....

    ReplyDelete
  3. AMBOIIIIIIIIIIIII....

    ReplyDelete
  4. AMBOIIIIIIIIIIIII....

    ReplyDelete
  5. AMBOIIIIIIIIIIIII....

    ReplyDelete
    Replies
    1. HH : Kalau dengki pun tak yah la sampai post berkali2.haha.

      Delete
  6. Bestnye tempat dia..sesuai utk tenangkan diri kalau de masalah, stress kat opis ke kan. Hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ismi Ana : tau takpe yunk.lupa seketika hal keje.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...