Para Pengikut..

Klik Me =)

Thursday, 19 January 2017

Suprise birthday

Salam uollss.

Kemain. Sehari dua entri. Haha. Saja test publish guna web kt hp ni. Biasa guna apps bloggeroid ke apa ntah. Tapi macam cerewet kuar gambar gabak besar. Nak kena adjust gambar plak. Rupanya bleh je guna web kt mobile ni. Yeayyyyy.

Tadi staff bahagian account call suruh saya turun ada masalah pasal payment student. Ai yang jujur nerd ni turun bertapa sebelah dia tengok pc. Apa masalah ntah kan. Pastu pintu sebelah tu terbuka dua ketul manusia datang bawak bunga dan kek.

Olololo. Ai is terharu sangat. Nak nangis air mata tak kuar. Haha. Speechless sangat. Tq my bff kak siti tak pernah lupa sambut besday kita. Tq jugak student yang sangat baik. Ya allah semoga murah selalu rezeki mereka ya allah.

Actually baru plan nak angkut Daniel pegi sr sebab lama dah teringin nak makan kek sr. Lama sangat dah kot tak makan. Kiki. Kak ct u macam boleh baca fikiran ai kan. Hari kenyang makan kek.



Pastu sekarang kita plak kecelaruan identiti. Nak makan nasi ke tak ni. Macam kenyang je makan kek. Tapi nak tunggu kul 6 lambat plak kang lapo acanerrr. 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...