Para Pengikut..

Klik Me =)

Sunday, 5 February 2017

Wedding adik ipar - Salma & Tajol

Salam uollss..

Ni terobek wedding adik ipar akhir bulan lepas. Biasalah aiolss cerita dah basi baru nak update kan. Haha.

Malam Khamis akad nikah. Alhamdulillah semua berjalan lancar. Even fil keluarga kecik tak ramai sedara mara datang tolong sebab masing-masing jauh. Sian pulak. Datang makan raikan majlis udahlah yer. Walaupun setakat kami2 yang seketul dua ni alhamdulillah lancar je semuanya. Fil pon ni 1st time buat kenduri  besar-besaran macam ni. Masa saya dulu buat sambut menantu kat rumah saya terus. Tak payah sedara nak datang 2,3 kali kan.

Yang paling jadi perhatian ofcoz budak kecik cinonet ni. Cucu tokmi n aki. Mami pun tak dapat nak tolong sangat bila ada handbeg bergerak ni. Kehkeh. Nasib baik la anak teruna ai ni ok je ngan siapa2 yang melayan dia. So boleh mami lari situ sini sekejap. Thehe.

With biras dan adik ipar. Lepas ni turn ateh pulak. Biras n ateh ni la yang banyak sangat tolong gubah hantaran,siapkan doorgift,deco situ sini. Jahitkan baju2 kitorang pon biras yang jahit. Alhamdulillah.






Selamat dah kak dan tajol. Olohh. Rupanya takde bergambo dengan pengantin masa akad nikah. Ke ada dengan op kot eh. Masa akad nikah kitorang sibuk duk hidang makan kt luar. Tak tau hp mami ngan sape.


Cantik sangat my sis. Alhamdulillah berkat kesabaran akhirnya kak dapat berjodohan dengan lelaki terbaik untuk kak. Semoga Tajol dapat jaga kak dengan sebaiknya. Semoga ikatan korang berkekalan sampai ke akhir usia. Aamiin..



With kazen husband Areda. Kawan dari zaman matrik. Yang kenalkan kita dengan asben. Sekarang masing-masing dah kawin anak sorang 😘



Hari Jumaat esoknya majlis persandingan. Gambo dah merata-rata tak ikut time ni. Heee. Nak bergambo bersama sekeluarga bukan senang kan. Tunggu raya pulak baru dapat macam ni. Kiki.




Tok asben. Kitorang panggil mok. 



Menggedik-gedik dengan biras dan adik ipor. Pengantin makan beradap kot masa ni. Tunggu gambo cantik dari op kite tempek pulak sini sebagai kenangan di masa depan. Ceewahh.


Dengan kawan-kawan adik ipor.


Budak nakal mami. Nakal pon mami sayang ketat-ketat 😍





Okeh. Tu sedikit gambo majlis ritu. Alhamdulillah lagi semua berjalan lancar. Tunggu majlis sambut menantu kak & Tajol 18hb nanti pulak.


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...