Para Pengikut..

Klik Me =)

Tuesday, 23 May 2017

Anak mami dah 1y 5m

Salam uollllsssss..

Mami yang bizi datang nak sapu laman umah kejap. Banyak sangat habuk ni. Lama tak hapdet. Hahahha.

 Alhamdulillah Daniel dah 1y 5m dah. Buas sangat anak mami ni ya Allah. Kiki. Tak pe dikkk. Tu petanda awak anak yang aktif cerdik pintar. Haha.

Haritu ajak pergi pantai. Papa malas sangat nak keluar nak rehat-rehat je. Kalau keluar nak pusing-pusing je. Apa maknanya keluar sekadar duk dalam kereta kan. Mami bagi nada merajuk sikit "kalau keluar just nak duk dalam kereta pusing-pusing tak nak keluarlahhh" Kakaka. Tu pun nak merajuk mami ko dikk. Pastu papa suh la benti. Senyum panjang mami. Hahahahah. Alasan nak adik lari-lari kat pantai. Padahal mami gedik nak rasa angin pantai. Hahaha.

Papa rehat jelah bawah pokok rhu tu yer. Biar mami yang lenguh duk berkejoran ngan Daniel.  Suka tengok dia eksaited lari-lari. Cuma masih fasa jumpa menda suka masukkan dalam mulut. Part ni jela mami kena perati skit. Kalau setakat lari jatuh lari tersadung akar tergolek atas pasir mami biarkan jela. Tapi riso jugak. Ada banyak kayu kayan kena beware jugakkk.






Pastu sekarang start kul 7 malam tu jadual makan dia lah. Sambil tengok upin ipin mami suap nasi. Bila dia kenyang duk rehat tu boleh la mami mandi solat. Sekarang bukak upin ipin kat tv. Duk tengok tu jela. Kalau dia bosan masuk dapur heret tipuware, beseb, bakul, periuk mami bawak masuk hall. Tu masih hobi dia lahh. Hahahha.


Hahahah. Tuje la nak citer. Next time mami datang lagi sapu sawang sini. Kikiki. Bizi sangat uolls dengan urusan kerja dan biz online mami. Siapa nak beli baju raya cantik-cantik jom jenguk ig mami @izafiza_shoppe. Cheeewahhh. Promote kejap.



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...