Para Pengikut..

Friday, 7 December 2018

The17th Annual Dinner

Salam uollss..

Dah 9 kali join Annual Dinner. Bermakna dah 9 tahun bekerja di sini. Such an amazing journey. Ceewaah. Kali ni dibuat di Putrajaya International Convention Centre (PICC). Rasanya dah tiga tahun berturut-turut kat PICC. Ke empat tahun dah. Lupa saya. Tema tahun ni kaler hitam. One Thousand & One Night. A night of Magical Journey. Kami sampai lewat sikit. Jem dengan ada event lain jugak kat picc. Tak sempat nak bergambar ramai-ramai dengan kawan-kawan lain kat luar.



Terus masuk cari meja. Tahun ni meja duk tengah-tengah. Betul-betul dekat laluan vip kat tengah tu. 


Geng semeja. Kami dari cawangan Terengganu dah tak ramai sangat. Muat dua meja jer untuk kami.

Makanan macam biasalah, kalau kat PICC ni makanan dia tak pernah menghampakan.





No bertuah yang tak bertuah untuk saya. Haha. Lucky draw grand betul ada Philips Iron, Philips Rice Cooker, Nikon DSLR, Iphone, Tab, Percutian ke mana entah, Tv 42 inci, Oven dan lain-lain. Sepanjang annual dinner tak pernah merasa naik stage dapat cabutan bertuah. Haha. Kalau ada tu memang bertuah la dari kalangan seribu lebih staff. Lucky draw sampingan pun ada untuk 900 orang staff. tetap kita tak lucky jugak tahun ni. Hahaha. Yang kebanyakannya dapat barangan dari Ikea.

Acara pembukaan ada magic show. Pastu tarian dari pelbagai kaum Melayu, Cina dan India.


Artis jemputan mula-mula Shuib dan Syuk. Lawak sangat diorang berdua ni. 


Lepastu Ella dan Awie. Wahhhhh. Menjerit kesukaan masa Ella keluar. My favourite artis. Tapi sekarang dah makin berusia ni takde dah die hard fan sangat pada artis-artis ni. Biasa-biasa jela. 



Last song Ella dan Awie berduet lagu Baldu Biru, my favorite song❤




Me with bff =)


Secara keseluruhannya puas hati sangat annual dinner tahun ni👍👍

2 comments:

  1. Gila x puas hati. Ada ella dgn awie kot. Wow!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha. Baldu biru itu..yang kuberi dulu..menghiasi kamarmu...

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...