Para Pengikut..

Saturday, 25 May 2019

Sticker Label untuk bekas rempah ratus

Salam uollss.

Lama betul tak update pasal deco kan. Kita masih menyewa so taklah gigih sangat mendeco. Ni kebetulan opismate promote bisnes suami dia. Buat item2 pengiklanan. So saya pun tempahla sekali. 

Yeayy. Konon nampak organize la sikit. Haha. Bekas kunyit garam tu tak sama besar. Lantak sana. Kalau semua nak beli baru habistu yang sedia ada tu simpan stor buat azimat.


Actually mini rak untuk rempah ratus tu ada bekas dia. Tapi bekas tu takde penutup. So saya cari bekas yang bertutup dan boleh muat space tu. Baru la makin bersemangat nak masak. Haha



Hari ni 20 Ramadan dah. Hari ni kerja half day petang. So pagi tu lepas subuh terus kemas dapur. Atas rak pinggan, atas kabinet, bawah kabinet. Sampai pukul 11.00 am mengerjakan dapur. Fuh puas hati. Tula salah satu cara tak nak bagi tido lepas sahur n subuh ialah kita kemas rumah. Tak sabar menanti Aidilfitri walaupun baju raya belum beli lagi. Hehe.

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...