Para Pengikut..

Saturday, 3 September 2022

Anak ke2 selamat menjenguk dunia.

Salam uollss..

Last post umum pregnant tau-tau dah deliver baby yer. Mak busy. Tapi kita coret jugak untuk kenangan diari digital ni.

Alhamdulillah. Mami selamat lahirkan anak kedua jugak lelaki tepat jam 7.33 pagi seberat 3.03kg.

Tak sempat tunggu bulan Sept. Ikutkan due 11 September 2022. Tapi baby tak sabar nak keluar jugak bulan Ogos. Hehe. Banyak betul history admit hospital untuk pregnant kali ni. Next time free kita coret2 kat sini.

Abang Long excited sangat ada baby. Tapi tulah excited tu campur geram. Risau jugak dia buat geram kat adik.



Macam tak percaya dah darjah 1 baru dapat adik. Haha. Jumpa next entry ya😘



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...