Para Pengikut..

Klik Me =)

Sunday, 25 March 2012

Trip to Cameron Highland

Salam uolls...

Penat. Penat sangat ini hari. Malam tadi balik jer dari honeymoon (konon la kan) terus bersiap. Masak dan makan malam dengan husband then terus dia hantar pergi opis. Gara-gara tak siap lagi kerja. Sob. Sampai subuh jugak la bertapa depan laptop di opis.

Eh, apesal tiba-tiba cerita pasal kerja. Sebenarnya nak cerita pasal honeymoon. Ok. Rasanya ia macam bukan betul-betul punya honeymoon jadi mari namakan ia 'Trip to Cameron Highland' =)

Sangat best! Maklumlah rusa baru masuk kampung. Selama ni mana la kami pernah jejak kaki je tempat sejuk-sejuk gitu. Dah jadi kekasih halal nak pergi mana-mana pon takde orang marah. Kan. Kan. Kan.

Sebenarnya saya belom bersedia nak bukak cerita. Nak pilih-pilih gambar dulu hokeh.

Alamak. Baru sedar gambar kawen pon belum upload lagi. Hadui. Konon sibuk sangat mengalahkan ketua wanita dunia kan.Haha. Ok. Kita jumpa next entry. Daaa..



5 comments:

  1. bestnye dah boleh kemana berdua.. ni yg excited nak nikah cepat.. hehe

    ReplyDelete
  2. ada : haha.taw xpe yang.cepat2 tukar status =)

    ReplyDelete
  3. hambe tak menyempat lg nk behoneymoon madu...sadis..

    ReplyDelete
  4. diya:huhu.hamba pon sbnrnya kebetulan jer yang..heee..=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...