Para Pengikut..

Klik Me =)

Thursday, 15 March 2012

Winning cash 500,000 Pounds. Yahooooooo!!!

Salam uolls...

Wah. Apa perasaan korang kalau dapat cash 500 000 pounds. Nak beli apa yer? Buat rumah sebijik. Pastu 2-3 bijik untuk disewakan. Lepas tu ajak mak ayah, mak n ayah mertua, suami dan adik beradik kerjakan haji. Lepas tu beli kereta cash tak payah bayar bulan-bulan. Bayar loan PTPTN. Pergi honeymoon kat Kutub Utara. Beli heli sebijik senang nak pergi kerja tak sangkut jamm. Haha. Banyak la ko punya verangan kan.

Ceritanya pagi-pagi bukak emel dapat la email bertuah ni. From Coca cola.


Coca cola ® /International® Award Promotion

This email address has brought you an unexpected luck,Your e-mail address was selected and confirmed by our co-sponsor Bank Of England, through their latest internet software. You are therefore been approved by Coca cola ® /International® Award Promotion UK the sum of 500,000.00 (Five Hundred Thousand Great Britain Pounds).


Haa. Kan. Bertuah tak saya. Tapi sah-sah la ni emel penipu kan. Bila masa la pulak saya join kejadah peraduan coca cola neh. Tak pernah pun. Pastu senang-senang jer Coca cola nak bagi pemenang through emel jer. Tak de ke nak contact by phone ke. Nak datang rumah ke. Kan.

Godek-godek abe google jumpa la blog of scams.


Dah. Toksah nak bikin saya teruja pagi-pagi hari neh.  Nak pergi buat keje dulu. Daaaaaa.









No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...