Para Pengikut..

Klik Me =)

Monday, 26 March 2012

Update : Sekitar Majlis Perkahwinan Fizah & Ewan

Salam uolls.

Gambar banyak sangat. Tengok hari-hari pon tak bosan. Heee. Tak sabar tunggu gambar dari OP. Winkwink. Ni gambar-gambar dari student yang snap. Penat hokeh kiri kanan depan belakang panggil 'puan sini', 'puan sini'. Nak snap gambar la kononnya. Gambar dicurik dari fb kalian.

Mekasih student yang snap. Errr. Saya dah bertukar status 'PUAN' tapi kalau still nak panggil 'CIK' pun saya tak kesah. Hehehe.


Auwww. Jalan kena angkat kain. Nanti tak pasal-pasal kain jadik penyapu. Heee.

Ni tak ingat hadiah dari siapa. Tak sedar jugak bila masa student snap. Muka terkejut jer kan. Haha.

-Me n bridesmaid-
Terima kasih korang. Belum 12 pm lagi dah datang. Sampai petang baru balik. Sungguh terharu.


-Makeup session-
Actually gambar ni dari OP yang ditag kat fb. Thankz OP.


Makan beradap. Haha. Last minit suruh mak sedara masak untuk makan beradap.


Asyik kena candid jer kerjanya.

Awww. Kalau awak baca entri ni sila komen. Awak sangat AYU hari tu taw =)

Makan tak rasa kenyang pon. Sebab nak cover orang amik gambo. Ok. Bye.

Ok dah. Next time lagi gambar lain yer.



10 comments:

  1. Pasaipa gambar saye x dek..? haha

    ReplyDelete
  2. feeewwiiitt :) cantik nye pengantin baru nih..hihi

    ReplyDelete
  3. hh : tolong sikit. gambo ko kan awal2 dah jadi perasmi entri kawen haku.hehe.

    bahirah : auwwww..dh sebut pengantin harusla cantik belaka yang.hehe.

    ReplyDelete
  4. tomeynye...! muke cam chubby tp body menten slim. ape rahsia? hakhakhak~

    ReplyDelete
  5. dida : haha.nak buat mcmne yang.mkn banyak2 naik kat pipi.haru betulll..=)

    ReplyDelete
  6. suka tengok.. muka berseri2 je.. =)

    ReplyDelete
  7. wah dah kawen dah iza..tahniah my dear! cantik pink colour :))

    ReplyDelete
  8. Pasaipa gambar saye x dek..? haha

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah..
    seronokkan bila ingtkan majlis ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. cik su : eehehee..mengimbau kenangan sangat ni =)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...