Para Pengikut..

Klik Me =)

Friday, 26 September 2014

Jalan-jalan ke Masjid Kristal, Pulau Wan Man, Terengganu

Salam uollss..

Hari tu lepas kenduri Achik & Emma keesokann harinya lah asben nak hantar saya balik KT. Kebetulan mak ayah sedara asben nak pegi KT jugak nak kenal masjid kristal. So konvoi dua buah kereta. Saya dah pernah jugak pegi Masjid Kristal ni tapi tak masuk lah kat dalam tu. Mahal jugak tiket. Tapi berbaloi la kat jelajah kat dalam tu. One day nanti nak masuk jugak lah.  

Ateh awak membebel apa tuh. Hehehe.

 
Gambo di capture oleh Along. Tengkiu Along.




Ni map kalau yang nak masuk kawasan ada monumen-monumen tu. Cantik-cantiknya. Asben plissss, kita masuk sekali nak. Ehehe. Bodek dalam blog sia-sia je la kannn.


Gambar sekeluarga ke hapa ni. Muahaha.


So jalan-jalan kat jeti tu je sampai la kat area masjid kristal.


Ateh with sepupu weolls, Amsyar. Amsyar ni budaknya behave sangat. Senyum je manjang. Mengekek je suka manjang. Sepanjang dua hari baru sekali dengar dia nangis. Tu pun sopan-sopan je. Hope ada anak behave macam ni gak. Muahaha.












Okeh. Tu je kisah jalan-jalan di Masjid Kristal. Korang kalau datang Terengganu silalah jengah ke masjid kristal okeyyy..Daaaa..








2 comments:

  1. One happy family. Tak lama lagi tuu bertambah laa org ketiga. Aminn.. Hehe

    ReplyDelete
  2. InsyaAllah. Aamiin yunk =)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...