Para Pengikut..

Klik Me =)

Tuesday, 2 September 2014

Trip to Penang.

Salam uollss..

Sape yang follow ig aiolls taulah yang weekend lepas aiolls ke Penang atas urusan jalan-jalan + makan angin + sesaja jalan kenal tempat orang + bawak anak-anak jalan-jalan. Eh. macam-macam. Padahal sebenarnya ada Heritage Festival kat sana. Dan opkos memilih Penang kerana kesenian dah kegrafikan sangat masyur disana. Sesuai sangat untuk kaki ambik gambo + kaki dslr + kaki selfie. Hahaha. 

Gambar beribu-ribu lemonnnn. Tunggu copy dari dslr anak-anak dulu lah. Aiolls camera cabuk jer. Hakhak.

So tempek gambo ni la dulu yer. Dulu kan aiolls belajo kat Penang. So pernah lah beberapa kali jejakkan kaki ke Fort Cornvalis. Meh throwback.
 
 
Phewww. Bijak tak teknik aiolls untuk kelihatan kurus. Muahaha.


4 comments:

  1. Aik? Satu gambar je ke? Huhu..

    ReplyDelete
  2. gambar 2007 sekeping sangat.. tips gemuk puhlis

    ReplyDelete
  3. Ana : Gambo beribu-ribu lemon dik. Hehehe..tau la bila nak update pulak neh..

    ReplyDelete
  4. HH : Haha..kawin kot. selesai masalah. Kihkihkih.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...