Para Pengikut..

Klik Me =)

Wednesday, 29 October 2014

Pantai Teluk Cempedak.

Salam uollss..

Hari tu pegi Kuantan ada urusan skit. Ewahh. Jauhnya urusan ko sampai ke Kuantan kan. Hehehe. Tak payah nak honeymoon bercuti sangatlah coz pegi ngan en.beliau dan kawan-kawannya. Tapi sebab kawan baik hati, lepas urusan semua siap ajak jejalan kat Pantai Teluk Cempedak lagi. Theeee.

Acap kali dah datang sini, tapi en.beliau tak pernah pun ajak naik titian tu sampai pantai seberang sana. Tup-tup kali ni tiba-tiba je ajak. Dah lah masa lalu situ ada couple kena serang dengan kera sebab dia bawak makanan. Menjerit-jerit si awek. Nasib baik kera nak makanan jer. Takut jugak. Kan ada kes orang kena cakar dengan kera. Serammm.

Tapi asben cakap kalau tak  bawak makanan ok je. kera tak kacau pun. Kita nak keluarkan camera n hp pon takut, kang tak pasal dia bawak lari masuk hutan. Naya jer. Tunggu kera takde baru kuarkan camera. Tu pun pegang erat-erat.






Wahhhh. Cantik jugak pantai belah sini. Ramai je orang mandi-manda. 

Lepak-lepak sembang-sembang berjenaka dengan kawan-kawan dia semua lepas tu terus balik. Dah gelap macam nak hujan daa..


Bye TC, till we meet again =)

4 comments:

  1. Pernah lalu kat titi nie waktu malam.. scary sangat. dengan titi tak siapnya time tu.. hahaha...


    ReplyDelete
  2. HH : Tau xpe kan. skrg nampak mcm kukuh skit la awak.

    ReplyDelete
  3. Mujur kera tu tak serang hakak. Hik3

    ReplyDelete
  4. Ana : haha.kalau bawak makanan konpem kena serang.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...