Para Pengikut..

Klik Me =)

Thursday, 20 November 2014

Berbowling bersama famili terchenta.

Salam uollss..
Hari tu masa pegi Shah Alam abang aiolls datang pick up kat hotel ajak main boling. Mekasih abang. Dari Klang datang ambik kita kat Shah Alam bawak pegi Wangsa Bowling Setia City Mall. Lama sangat dah tak main bowling neh.

Jom pilih kasut dulu..

Yang main 6 orang, me, kakak ipar, dua orang abang, sorang anak buah laki dan adik kesanyang aiolllss Apihapijol. 
With my beloved kakak ipar. Suka sangat tengok my sis ni sangat penyayang dengan anak-anak.


Anak bongsu abang, Alesha. Alesha tak sihat sangat. Selsema eh dik. Sian dia.









Main 1 game pon dah penat. Tu pon berapa kali masuk longkang daaaa...


With Apihapijol. Bencik kenapa awak kurus sangat.


Pastu terus balik. Balik ngan abang yang duk Putrajaya n Apihapijol. Jauh gilew parking kereta. Nasib baik flat shoes. Singgah kat uptown Shah Alam dulu makan-makan then abang terus hantar balik. Tengkiu semua.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...