Para Pengikut..

Klik Me =)

Tuesday, 25 August 2015

Nak susun atur bilik stor.

Salam uollss..
 
 
Dalam banyak-banyak ruang dalam rumah yang paling menyerabutkan mata menengoknya adalah BILIK STOR. Bilik ketiga dalam rumah tu kitorang jadikan bilik stor. Sebab duk kat dapur plus bilik tu takde kipas dan takde tingkap. So, segala mak nenek barang letak dalam tuh. Memang menyerabutkan matalah kan.
 
Dengan spare part kereta asben, barang-barang hardware asben, kasut baju yang da tak pakai berplastik-plastik, hadiah kawin berkotak-kotak, dan beberapa brang apa ntah dalam plastik sampah yang bawak dari rumah sewa sebelumnya yang tak guna so duk dediam je dalam tuh. Pastu kalau asben nak suh ambikkan barang hardware dia, mulalah ai macam....errrr..ada dalam stor eh?b pasti ke letak dalam stor?bukan dalam kereta. Hahaha. Fail disitu. Barang dia kalau saya carik memang berzaman tak jumpa. Stress asben. Last2 carik sendiri je. Muahahah.
 
Huwaaaaaa...bila nak mengemas BILIK STOR neh?
 
So perancangan dan angan-angannya adalah :
1. Kemas bilik stor
2. Tak nak nampak macam stor sangat
3. Boleh jugak kalau dijadikan bilik tidur tetamu ke kan.
 
 
Terus cari idea, carik kerajinan blogger lain supaya ai pun nanti terjangkit. Hehhee. Hope dapat settle sebelum tak larat nak mengemas nanti. Heh.
 
 
Banyak lagi blogger yang rajin-rajin organizing rumah. Tapi yang tu je sempat copy.  


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...