Para Pengikut..

Wednesday, 2 March 2011

Bbq time at Kuala Ibai.

Salam semua.

Okeh. Dah nak masuk seminggu baru post gambar-gambar kejadian. Hape kau fikir kau isteri Ketua Menteri ke sibuk sangat??!!.

Itu hari pelajar-pelajar ajak join bbq. Maklumlah dah habis minggu belajar untuk semester ini. Saat-saat genting menunggu final exam diorang mau release tension la kunun pegi bbq tepi tasik kat Kuala Ibai.
 Santek. I like!

Gambar-gambar yang di tag oleh mereka di fb. Tq Korang.

Ramai yer paparazi snap our pics. Kan Cik Yatie..Hahaha

Kaum-kaum Adam bertungkus lumus hidupkan api. Fuh!!fuhhh..

Hape. Ingat saya tak pandai yer bakar ayam. Nanti dah hitam tu masakla.-->Pang!!

Okeh. Lagi snap by paparazi.
Ayam dan siap. Jom makan dengan mihun goreng. Best!!

Okeh. Ni adalah mereka-mereka. Sebilangan sahaja daripada keseluruhan mereka.

Kek berkat. Semoga kalian lulus cemerlang dapat anugerah presiden semester ini. Yeayy!!!


*Perasan tak gambar-gambar tu kelilingnya dark skit kan. Itu hari saya pernah tulis tutorial pasal editing untuk gambar begitu. Nak tahu sila klik bawah..=)

 Tutorial Photoshop : Gambar kasi cun skit berbanding asal.

6 comments:

  1. wow..bestnye bbq, ain dh lame xwat bbq. gud luck kat student ye..;)

    ReplyDelete
  2. ain : tula..yg best time makan je..hehe..tq 4 da wish..=)

    ReplyDelete
  3. hai awak :) saye dah join awak :)http://tayarpancit.blogspot.com/2011/03/terbaru-xia-xuanze-ganti-misbun.html

    ReplyDelete
  4. seronoknyee aktiviti..:) gud luck 4 ur xm too..hikhik

    meh ke rumah,
    ~farewell friends~
    keep in touch ye..♥♥♥

    ReplyDelete
  5. hye tayar pancit..tq..=)

    ReplyDelete
  6. Dda Ly : tq dear..=) besh2..=)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...