Para Pengikut..

Klik Me =)

Thursday, 6 January 2011

Aku pun nak komen tentang entri panas 'Gadis Tudung, Shawls Melaram MENJENGKELKAN'

Sebab tengah hot, aku nak bahasakan diri aku-kau jer untuk entri ni.

Aku suka bace blog Cik Epal. Tapi malam nie entri beliau pelik jer. Rupanya ada blogger buat onar. Biasala kan. Blogger kan punya kuasa veto untuk bahas apa saja dalam blog mereka. Tapi yang aku salute Cik Epal nie, even orang duk dengki kat beliau, beliau cool je. Takdela sampai nak bagi url pengonar tuh. Jadi aku sendiri punya kental mintak pertolongan en.google. Tibe-tiba aku rasa macam penyiasat persendirian la pulak. Akhirnya terjumpa jugak entri itu. Memang menjengkelkan la. Maafla aku ikhlas kutuk sebab aku punya kuasa veto terhadap blog aku. huh!

* Bagi aku la kan. Nak ceramah bagi motivasi kata-kata nasihat dan sebagainya bagus hape. Cuma tak perlu la nak sertakan contoh blogger lain. Hape kau ingat blogger tu robot takde hati perasaan? Pastu nak letak gambar agak-agak la. Apa perasaan kau kalau orang tulis entri macam tu lepas tu letak gambar sekadar hiasan awek kau atau adik kau. Memang kau hangin kan.

* Lagi bagi aku kau dah mengaibkan seseorang kalau kau sebut nama diorang. Lain la kalau kau tulis nama orang yang kau tak tahu kewujudan di ruang maya ni. Entri kau tu bukan kau sorang syok sendiri tulis dan baca. Beribu riban orang bace. (saja jer bagi kau perasan skit)

* Dan last sekali mak esah membebel, kalau kau nak nasihat ke arah kebaikan baik kau tanya betul-betul hati kau. Kalau niat kau ikhlas memang aku salute la. Tapi kalau kau tulis tajuk gila gempak sambil niat nak up trafik aku rasa baik kau simpan niat tu, bungkus dalam kotak hanyutkan tengah laut sana. Sebab kau memang tak gentleman langsung.

Dan nak nasihat punya panjang lebar tiba-tiba penutup kau tulis contoh macam ayat bawah :

"Nak pakai skinny, legging boleh, tapi jalan jangan KENGKANG"


Jadi kau rasa?? Penat owhh kau bagi nasihat panjang lebar..

Ok. Bye. Jangan hentam aku pulak. Aku cuma jadi seorang penguasa veto yang berjaya.

5 comments:

  1. tertarik dgn entry awak niii. hahaa puas kita menggoogle dan berjumpa dgn entry itu, kita baca entry tu pun kita gelak. pelik dgn pemikiran jejaka yg terasa baik tu. hadoiii. awek dia pakai jubah ke?

    ReplyDelete
  2. ch@ :
    hee..taw xpe..beliau sgt aneh.=)

    ReplyDelete
  3. marah tahap gaban dh ni

    ReplyDelete
  4. aku xleh bc la beb..da xde @ aku yg xjumpe..mcm die da delete je..myb sbb ramai sgt hentam die ni

    ReplyDelete
  5. agaknya dia dh remove kot!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...