Para Pengikut..

Klik Me =)

Sunday, 6 January 2013

05 Januari 2013...Officially....

Salam uollss..


Alhamdulillah.
 05 Januari 2013 secara rasminya kami hidup berdikari. Hidup berdua. Susah senang kita harungi bersama. Ewahhh. Macam lagu la pulek..

Malam tadi kemas rumah lagi dan lagi. Tapi rumah still macam titanic karam. Tak sempat kemas habis lagi. Plus set bilik tidur tak angkut bawak masuk lagi. So, baju merata-rata. Dalam beg, dalam bakul, dalam paper bag, dalam plastik hitam pun ada baju. Jangan en.beliau pegi buang ingatkan sampah sudah..

Kosong..kosong...


 Pergi Lavino sangat best. Sebab perabotnya cantik tapi harganya mampu milik. Kualiti tu tak tahu lagi. Harapnya boleh bertahan lama. Thehehe..

 Mari berehat-rehat di ruang tamu sambil menonton berita utama TV3. Huahuahua..Kisah pasal perabot sangatla macam-macam hal. Mula-mula dah beli perabot A. Kemudian masuk dalam kereta duk story pasal perabot B yang cantik tadi. Keesokannya siap col Lavino balik nak tukar nak perabot B pulak. Haha. Nasib baik la tuan kedai sangat baik orangnya. Lepas sesi bodek-membodek siap dapat free gift kerusi yang harganya seratus lebih jugak..Hehe. Terima kasih en.beliau tukang bodek-membodek...

 Suka cermin besar tinggi dalam rumah. Sob. Bajet tak lepas. Jadi kita beli cermin kat Mydin saja okeyy.

Peace no war. Peace la sangat kan. Duit mengalir macam air. Ngehngehngeh..


 Peralatan-peralatan dapur pulak. Jumpa je kaler hijau mesti en.beliau akan cakap..
"Ni tak nak ambik ke, kata suka kaler hijau.."
Akhibatnya..80% peralatan yang dibeli kaler hijau. Terima kasih kerana memahami. Kihkihkih....


Plz en.beliau, saya nak sebijik oven kaler hijau..pleaseeeee..



10 comments:

  1. amboi serba ijau...syok ar dok sendiri..lapang dada sket

    ReplyDelete
  2. Kat mana nie ja ? wuwuwuwu... sedeh bak ang. Nanti aku balik kg xdek sesape dah nak gosip2 ngan aku...

    ReplyDelete
  3. cik dah : haha.laki ambe perli tu..habis dibelinya kaler hijau..hehe.

    ReplyDelete
  4. HH : nebeng nyior..bukan jauh pon..nek bot nambang jer mari umah saya..

    ReplyDelete
  5. izni : yup..bru pindah..

    ReplyDelete
  6. Cantik rumah! hehe..time beli perabot untuk lengkapkan barang rumah mmg best kan..hehe. peminat hijau rupanya awak ni.

    ReplyDelete
  7. pijah..comel nye umoh,.sewa bape?? nk diabndingkn ngan umh yg abg k.sya sewa di KL nun..jauhhhhhhh panggang dari api...uwaa....sedih! tp tpksa ku turuti sj.....nk cari umh sewa sgt susah...sob..sob...

    ReplyDelete
  8. Imah : beli perabot mmg best.Duit pon best je mengalir..wuuu..yup..suka sangat hijau =)

    ReplyDelete
  9. Kak Sya : Tak mahal tak murah pun kak sya rm450..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...