Para Pengikut..

Klik Me =)

Thursday, 23 May 2013

Fresh flower

Salam uollss.


Fresh flower oh fresh flower. Suka sangat aiollss kalau dapat bunga segar dari ladang neh. Berangan lah nak dapt hadiah bunga segar dari kekasih hati kan. Tak pernah dapat pon. Pernah jugak aiollss saiko nak hadiah munge. Sia-sia jer. Hakhak. Aci tak nak pegi kedai bunga beli satu jambak pastu pos ke alamat bernamakan sendiri. Hakhak. Gilew terdesak.

Jadi bila dapat hadiah fresh flower dari student sempena hari guru yang lalu terus rasa kembang hati neh. Nak melonjak kegembiraan pon ade. Over sangat lompat bintang sambil pegang bunga. Kau ni kenapa??

.



Jarang sangat dapat bunga. Nak beli bunga segar asyik tak berkesempatan jer ke kedai bunga kan. Masa konvo itu hari pun dapat bunga dari SOMEONE. eh??kenapa perlu capslock? Masa tu lagi lah hati kembang berbunga-bunga kan. Ok. Kenangan dah berlalu. Tutup buku plisss.

Eh. Eh comotnya masa zaman dolu-dolu. Hakhak.




4 comments:

  1. nanti saya bagi bunga tahi ayam kat awak eh ! eh chanteq la bunga tahi ayam tauu...name je tak chanteq!!

    ReplyDelete
  2. MamaIqy: Bunga tahi ayam pon boley kak na. Asalkan hilang bau tahi bunga tuh. hahaha.

    ReplyDelete
  3. amboi seronoknya dia... heee

    ReplyDelete
  4. Jijah : Hehe. Orang tak pernah dapat munge kan..

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...