Para Pengikut..

Klik Me =)

Friday, 20 June 2014

Samosa yang sedap.

Salam uollss..

Bersiaran dari umah mil. Pagi tadi asben nak pegi pasor nak beli perfume kereta yang gantung tu. Ntah kenapa tiba-tiba terasa nak makan sangat samosa yang dijual kat pasor tu. Sedapnya. Pastu kirim kat asben belikan.

Asben ni plak tak kenal samosa. Padahal dah pernah beli dah hari tu. Siap call semula tanya kat mana area kedai, macam mana rupa samosa tu. Lama sangat tunggu tak balik-balik. Asben awak ni pegi beli samosa ke pegi goreng samosa? Sampai tertido atas kusyen. Haha.over.

Akhirnya asben balik bawak samosa. Feeling senyum sampai telinga la aiolls. Kau dah kenapa kalah org pregnant mengidam ni. Kau ni mengidam nak gemuk je pun. Kahkahkah.

Btw, tq asben layan mengidam ai. haha.

2 comments:

  1. I think k.iza mengidam nih. Hehe..mane la tahu kan. Insya-Allah..amin. :D

    ReplyDelete
  2. ana : tq doakan akak.aamiin.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...