Para Pengikut..

Klik Me =)

Thursday, 18 December 2014

Rambang mata aiollss..

Salam uollss..
 
 
Hepi sangat dapat voucer shopping online. Terus skrol sampai rambang mata tak tahu nak beli apa. Hehe. Perempuan sangat kan. Ni baru tengok online belum tengok depan mata. Mau satu kedai nak bawak balik letak depan rumah. Haha. So korang plis pilihkan untuk saya okeyyy.
 
Handbeg cecantik sangat. Buh link siap-siap senang skit nak beli nanti klik jer!!
 
Structured Shoulder Bag
RM 299.90
NOW RM 89.90
 
Casual Bag
Saddle Handbag
 
Casual Convertible Shoulder Bag
RM 249.00
 NOW RM 79.00
 
Baju bajan dresss semua pon cecantik sangat. Buh link siap-siap senang skit nak beli nanti klik jer!! (eh, macam copy ayat atas jer)
 
Leia Raisaa Stripe Shirt
 
 
 
Muslimah Blouse
 
 
Pastu hari tu asben mengadu jam dia putus tali. Dah la jam kesayangan. So jomlah kita tinjau2 kot-kot ada yang berkenan dihati.
 
GT Silicone Strap Sport Watch
NOW RM 29.90
 
 
MULTIPACK Couple Watch With Leather Strap (2in1)
NOW RM 89.90
 
Okeyy..tak tau nak pilih yang mana.huhuk.
 
 

 
 
 
 


4 comments:

  1. iolss pun rambang mana nie nak pilih yang mana. cantik2 semua.. T__T

    ReplyDelete
  2. i suke couple watch!!! cantikkkk!!!! lepastu match dgn handbag alfio raldo kaler merah tuu.. memg cantik sgt..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yoorin, suka handbeg tu sebab kaler meriah sangat.hehe.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...