Para Pengikut..

Klik Me =)

Wednesday, 17 December 2014

Jom shopping produk kecantikan wanita online


Salam uollss

Kalau sebut je pasal makeup memang sinonim sangat dengan wanita kan. Tambah-tambah zaman it sekarang ni. Nak selfie buh gambar kat intagram or FB or belog haruslah nak touch skit muka tu. At least bedak, gincu, blusher, eye liner atau eye shadow. Kan. Dan ofkos naluri kita sebagai perempuan memang sentiasa inginkan kecantikan.

Sekarang pun banyak sangat tutorial cara-cara nak makeup untuk sebarang majlis. Dan kadang-kadang yang bertunang or kawin pun dah confident untuk make up sendiri di majlis diorang. Yang penting korang apply teknik solekan yang betul je okey. Cehh.Bajet macam jurucakap kecantikan pulak neh. Haha.

Tambah-tambah sejak wujudnya online shop untuk koleksi barangan produk kecantikan wanita ni makin memudahkan urusan kita kan. Kemudahan dah ada dihujung jari. Just pilih je jenama apa kita nak, tau-tau barang dah sampai depan rumah..Yeayyy..Senangnya hidup. Hehehe.

Saya pun dah terjebak sama tengok koleksi makeup neh. Boleh masuk dah dalam wishlist awal tahun. Hehehe. Macam-macam kot boleh dapat kat koleksi produk kecantikan wanita online ni.

Beli yang ni satu pun dah macam-macam kaler ada kan. Tak payah la nak beli banyak-banyak jenis pastu penuhkan beg makeup sampai terkoyak zipp.opsss.Macam tuju kat diri sendiri jer. Hahah.


Yang ni pulak tengok design pun dah jatuh hati. Boleh tak nak beli sebab design yang cantik itu.


Supaya wajah mulus cantik sentiasa silalah apply foundation okey.

Haa kan dah terjebak. Berejam-jam duk skoll. Klik itu klik ini, berkenan yang itu berkenan yang ini. Tak sabar nak tambah koleksi produk kecantikan ai.

Dengan adanya teknologi ni betul-betul mudahkan kerja kita. Yang penting jimat masa dan tenaga. Duk dalam aircond yang selesa pilih je mana produk yang kita suka tanpa perlu penat lelah cari parking semata-mata nak beli alat makeup kan. So tunggu apa lagi jom cepat tengok koleksi produk kecantikan wanita online.

Selamat shopping!!
 


2 comments:

  1. teringin gak nak paki makeup2 ni tapi..kulit i sensitip sangat.takut nak paki ape2.dah brp kali dah terkena

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nabila, siannya awk. kena pandai pilih produk yang berkesan la kot. maybe bahan kimia banyak sangat eh.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...