Para Pengikut..

Klik Me =)

Monday, 12 January 2015

1st weekend di tahun baru.

Salam uollss..


Cerita basi seperti sediakala. Hakhak. Ada haku kesah basi ke tak sukatilah nak update pong. Heee. Hari tu kan dapat voucer Zalora, belikan handbeg untuk isteri dan jam tangan untuk suami. Eh, ada yang tanya macam mana saya dapat voucer Zalora tuh. Tu rezeki la kot. Team Zalora emel saya dapat invitation to collaborate dengan Zalora Malaysia. So, dia offer la voucer RM100. Alhamdulillah rezeki. Hikss. Kita pon selalu je intai-intai Zalora. Ada yang berkenan jer masuk dalam list. Sampai penuh emel kita dengan promo-promo.

Takut nak belikan jam tangan buat seorang suami yang cerewet. Tapi beli jugak, biarpun dia dah ada macam-macam koleksi jam tangan. Jadi nak bagi nampak spesel skit terus wrap. haha. Gdex hantar kat opis hari Khamis. Petang Khamis terus balik jumpa asben. So, masa rehat tu carik kertas n riben wrap la. Heheh. Ni tak tau lah hadiah besday ke enibesari ke ntah lah.

Lepas dia siap kerja masuk bilik mandi kita pon letak atas katil. Ecewahh. Suka sangat. Sempat lagi keluar bilik show off kat adik n mak mertua. Haha. Hadiah ni tak seberapa pon asben dibandingkan kasih sayang saya. Ehemm. Sakit tekak pulak kita = P
 
 
Dah cerita pasal asben kang ada pulak cik anon jeles. Haha. Okey. Hari Sabtu keluar ngan mak mertua & adik-adik ipar. Settlekan dulu apa yang perlu disettlekan.
 
 
Kemudian macam biasa ke pantai la kita. Cuaca cerah je. Cuma laut bergelora sangat.
 
 
 
 
Adik ipar n mil kesayangan.

 
Mak mertua kesayangan.

 
Adik bongsu kesayangan. Ni tak cukup korum ni. Sorang lagi adik ipar keje tak dapat join sekali.

 
Pastu pegi Pantai UITM tengok ada orang main bot guna remote control tu. So, lepak dulu la tengok. Macam menarik jugak bot laju.





Lepak sampai lewat petang. Pastu terus balik rumah. Ni dua minggu tak balik jumpa mil ni. Rindunyaaa. Cepatlah weekend =)


1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...