Para Pengikut..

Klik Me =)

Wednesday, 8 April 2015

Lapang Dada.

Salam uollsss..
 
 

 
 
Suka sangat tau lagu Lapang Dada by SO7 neh. Actually dari zaman skolah minat SO7. Lama tak dengar lagu-lagu mereka.
 
Hari tu saya download la lagu ni konon nak jadikan ringtone. Siap download terus play. Sebelum tu cakap kat asben kita suka sangat lagu ni. Best sangat. Dia pon tak sabar la tunggu habis download. Skali saya play dia cakap "Alah, lagu macam ni pon sedap kerrr" Hehe..lubang telinga tak sama okey. Lubang telinga saya dengar best jer. hakhak.


Then saya story la zaman skolah dulu suka sangat lagu Sephia tu. Nyanyi sampai nangis-nangis. Boleh plak dia gelakkan saya kahkahkah. Tak sentimental langsung.

 
Pastu sekarang dalam kereta asyik duk repeat je sampai separuh jalan balik ke rumah baru tersedar kita duk nyanyi lagu sama jer. Haha.
 
Asben, nanti kalau tak suka dengar saya duk repeat jer dalam keta tu, saya berentikan awak tepi jalan sila jalan kaki yer. Kikiki.





2 comments:

  1. semangat kita sumbat earphone dalam office nak dgr lagu nie... tapi betullah ckp husbend awok tu, memang x sedap pong,. sorry . wakakaka... kau harus bisa bisaa berlapang dada.. apa daa lagu.. x best sikit.. bye ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. HH, hahahahha..awok memang..sedaplah..cer dengar acap kali.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...